AK Parti Çorum Milletvekilleri, yapımı tamamlanan Oğuzlar Gölet’inde incelemelerde bulundu.

AK Parti Çorum Milletvekili MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, AK Parti Çorum Milletvekilleri Oğuzhan Kaya, Erol Kavucu, AK Parti Çorum İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ, İl Genel Meclis Başkanı Halil İbrahim Kaya, İl Yönetim Kurulu Üyeleri ve AK Parti Çorum İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Fatih Temur’un katılımı ile birlikte Oğuzlar ilçe bayramlaşma programı sonrası yapımı tamamlanan Oğuzlar Gölet’inde incelemelerde bulunarak, ilçenin su ihtiyacına katkı sunacak gölet hakkında bilgiler aldılar. 

KÖY MUHTARINDAN AK PARTİ HEYETE TEŞEKKÜR

İncelemeler esnasında Oğuzlar İlçesi Erenler Köyü Muhtarı Hüseyin Kula ve vatandaşlar, gölet yapımı için teşekkür etti.

Milletvekillerine ve İl Başkanı Karadağ’a ilçeye sunulan hizmetler nedeni ile teşekkür eden Kula, “Allah, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı ve sizleri başımızdan eksik etmesin. Sizlerin sayesinde bugünlerimize hamd olsun köyümüzde konforlu bir yaşam sürüyoruz” dedi.

AK Parti heyeti ise yapılan her hizmetin, halkın refah seviyenizi artırmak, daha güzel yaşam sürmelerini sağlamak amacıyla yapıldığını kaydederek, “Bu hizmetler, milletimiz için yapılmaktadır. Sizlerin Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve bizlere vermiş olduğu destek sayesinde bizler bu hizmetler gerçekleştiriyoruz. Bizler sizlerin gönlünde yer edinmişsek bizlere ne mutlu” şeklinde ifade ettiler.