Çorum Oğuzlar ilçesinde bu yıl her zamankinden farklı olarak ramazan ayı sevgi, saygı, muhabbet ve dayanışma duygularının hakim olduğu bir iklimde geçiyor.

Oğuzlar Belediye Başkanı Muzaffer Yıldırım, belediyeye ait aşevini ziyaret ederek çalışanlarla bir araya gelip çalışmalarını yerinde inceledi.

Ziyaret sonrası Yıldırım şu açıklamalarda bulundu; “Belediyemize ait aşevinde Oğuzlar tarihinde ilk defa yaşlılarımıza ve yoksullarımıza iftar yemeği hazırlanıyor. Birlik ve dayanışma duygularının hakim olduğu bu mübarek ramazan gününde kimseyi yalnız bırakmamayı, gönül sofraları kurup gönüllere misafir olmayı amaçlıyoruz. Sofralarımızda bir tas çorbamız dahi olsa hep birlikte paylaşarak yemeyi, ramazan-ı şerifin manevi hazzını birlikte tatmayı amaçlıyoruz. Her gün sevgi ve muhabbetin hakim olduğu bir Oğuzlar için gönül belediyeciliği ile gönülden hizmet etmeyi amaçlıyoruz."

BİR BARDAK ÇAY İLE HOŞ MUHABBET

Oğuzlar Belediye Başkanı Muzaffer Yıldırım iftar sonrasında Çeşme Mahallesinde ikamet eden Mustafa ve Zahide Kınık çiftinin misafiri oldu.

Güleryüzleri ve samimiyetleri ile kapılarını açan çift hatırlarını sayıp ziyaret ettikleri için Belediye Başkanı Muzaffer Yıldırım'a teşekkür ettiler.

Yıldırım sevgileri ve muhabbetleri için Kınık çiftine teşekkür edip her zaman yanlarında olduğunu belirtti.

ÇAT KAPI ZİYARET

Oğuzlar Belediye Başkanı Muzaffer Yıldırım ramazan dolayısıyla ilçe halkı ile gönül bağını kuvvetlendirmek için çat kapı ziyaretlerde bulunuyor. İsmail ve Semiha Karadeniz çiftinin evine çatkapı ziyarette bulunan ev sahiplerinin ramazan-ı şerifini kutladı.