Belediye-İş Sendikası ile Oğuzlar Belediyesi arasında 2019 ve 2020 yıllarını kapsayan toplu iş sözleşmesi imzalandı. Protokol gereği Oğuzlar Belediyesi işçi maaşlarına yüzde 22 zam yapıldı.

19 ve 2020 yıllarını kapsayan toplu iş sözleşmesi imza törenine Oğuzlar Belediye Başkan Orhan Ateş, Belediye İş Sendikası Çorum Şube Başkanı Mehmet Şen, işçi temsilcisi Yunus Basmacı ve Oğuzlar Belediyesi işçileri katıldı.

Yapılan görüşme sonunda Belediye Başkanı Orhan Ateş işçilerine yüzde 22’lik zam müjdesi vererek, “Devlet yüzde %10 verirken biz %22 verdik. İşçilerimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Belediye-İş Sendikası Çorum Şube Başkanı Mehmet Şen ise “Bu toplu iş sözleşmesi görüşmeleri süresince emeği geçen herkese, Başta Sayın Belediye Başkanımız Orhan Ateş’e, Muhasebe Müdürümüz Mehmet Bakırcı’ya, Sendika işyeri temsilcimiz Emir Yunus Basmacı’ya ve bu süreçte bizlere güvenerek hep destek veren tüm işçi arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Bu toplu iş sözleşmemizin başta çalışan işçi arkadaşlarımıza, Oğuzlar Belediyemize ve Sendikamıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Sendika yöneticileri ve belediye işçiler zam nedeniyle Belediye Başkanı Orhan Ateş’e e teşekkür etti.