Oğuzlar Belediye Başkanı Muzaffer Yıldırım Oğuzlar için 2020 yılı projelerinin sunumunu Milletvekilleri Ahmet Sami Ceylan, Oğuzhan Kaya ve Erol Kavuncu'ya sunarak desteklerini istedi.

Oğuzlar Belediye Başkanı Muzaffer Yıldırım AK Parti Çorum Milletvekilleri Ahmet Sami Ceylan,Oğuzhan Kaya ve Erol Kavuncu'yu ziyaret ederek 2020 yılı projelerinin sunumunu yapıp destek istedi.

Alt yapı, imar, turizm, ulaşım başlıklarında Anadolu'nun saklı cenneti Oğuzlar'ın gelişip büyümesi, turizmde markalaşması adına geliştirdiği projeleri milletvekillerine aktaran Yıldırım " 31 Mart yerel seçimleri ile Oğuzlar'da gönül belediyeciliği ile kısa sürede büyük değişimler yaşandı. 2023 hedefleri doğrultusunda Büyük ve Güçlü Türkiye'nin inşasında saklı cennet Oğuzlarımız'ın da turizm potansiyelinin açığa çıkarılarak Ülkemize bacasız sanayi turizm ile katkıda bulunmak için Oğuzlar olarak projelerimizi hazırladık. Sayın Milletvekillerimiz Ahmet Sami Ceylan, Oğuzhan Kaya ve Erol Kavuncu'ya sunduğumuz projelerimiz vekillerimiz tarafından olumlu karşılandı. Projelerimizin onaylanıp 2020 yılında çalışmalarının başlaması halinde 2023 yılında bambaşka bir Oğuzlar ile karşılaşacağız. Bütçe görüşmelerinde bize zaman ayırarak il ve ilçelerimiz için desteklerini esirgemeyen milletvekillerimize teşekkür ediyoruz. " şeklinde açıklamalarda bulundu.