Çorum'un Oğuzlar Belediye Başkanı Orhan Ateş, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu Oğuzlar’a davet etti.

Önümüzdeki hafta sonu düzenlenecek olan Oğuzlar Festivali için davetiyeyi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu bizzat ziyarette bulunarak ileten Orhan Ateş, Kılıçdaroğlu’ya ayrıca Oğuzlar Cevizi ve Çorum leblebisi ikram etti.

Yaklaşık 45 dakika görüştüğü Kılıçdaroğlu’nu Oğuzlar’a davet eden Başkan Ateş, ilçenin genel durumu ve sorunları ile ilgili olarak da bilgiler sundu.

Ziyaret hakkında açıklama yapan Ateş, Kılıçdaroğlu’nun Oğuzlar Cevizinin marka haline geldiğini bildiğini, ceviz ile ilgili farklı çalışmaların yapılması gerektiğini söylediğini anlattı.

Kendisinin de ceviz ile ilgili reçel üretimine başladıklarını, çeşitli ürünler üzerinde de çalışmalara devam ettiklerini ifade ettiğini söyleyen Ateş, Kılıçdaroğlu’nun programının uygun olması halinde Oğuzlar’a gelmeye çalışacağını belirttiğini kaydetti.

Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nun Çorum ve Oğuzlar’a selamlarını getiren Ateş, “Genel Başkanımız, belediye başkanı olarak çalışmalarımızı yakinen takip ettiğini başarılı bulduğunu daha çok çalışmamız gerektiğini halka hiçbir ayrım yapmadan kul hakkı yemeden çalışmamız gerektiğini söyledi. Ayrıca, tüm Çorum ve Oğuzlar halkına selam söyledi” açıklamasında bulundu.