31 Mart yerel seçimleri için durmaksızın çalışan AK Parti Oğuzlar Belediye Başkan Adayı Muzaffer Yıldırım, çalışmalarının yoğun temposu arasında gençleri ve sporu da ihmal etmiyor.

Geçtiğimiz hafta Oğuzlar Belediye Spor'un Kargı'daki karşılaşmasına katılan Muzaffer Yıldırım bu hafta da Mecitözü'nde yapılan karşılaşmaya katılarak futbolculara destek oldu.

Oğuzlarlı gençlerin sporda daha iyi başarılar elde edebilmesi için her zaman yanlarında olduklarını belirten Yıldırım, “İlçe Teşkilatımızla Oğuzlar Belediye Sporumuzun Mecitözü İle mücadele ettiği maçına katılarak takımımıza destek olduk. Kulübümüze antrenman için futbol topu hediye ettik. Elimizden geldiğince de gençlerimize her türlü desteği vermeye çalışacağız. Oğuzlar İlçe sahamızın aydınlatma, çevre düzenlemesi işleri de takibimiz altında. Bu eksikliklerin giderilmesi ve Oğuzlar sporunun daha ileriye gitmesi için her türlü çalışmayı yapacağız.

Biz çalışmalarımızı yaparken Oğuzlar'ı merkezimize alıp tüm memlekete hizmet etmek için çabalayacağız. Oğuzlar'dan çıkacak başarılı sporcuların Çorum'umuzun adını duyurması, Çorum'umuzdan çıkacak başarılı sporcuların uluslararası müsabakalarda Türkiye'nin adını duyurup ay yıldızlı bayrağımızı dalgalandırması hayaliyle çalışıyoruz. Memleket işi gönül işidir biz memleketimize, ay yıldızlı bayrağımıza gönlümüzü verdik”