AK Parti Oğuzlar Belediye Başkan Adayı Muzaffer Yıldırım seçim çalışmaları sırasında sporun önemine bir kez daha dikkat çekti.

Sporun hem sağlık hem doğa için önemine dikkat çeken Ak Parti Oğuzlar Belediye Başkan Adayı Muzaffer Yıldırım, “İnsanın yaşadığı yerin güzelliklerinin farkına varması için bisikletin en uygun araç olduğunu düşünüyorum. Yanından yürürken farkına varamadığımız güzellikleri bisiklet sürerken oluşan dikkat sayesinde görebiliyorsunuz. Oğuzlarımızın muhteşem doğasının daha fazla özümsenmesi, çevre duyarlılığının artması ve sağlıklı bir yaşam için bisikletlerin daha rahat bir şekilde kullanılacağı ortamlar oluşturacağız.

Yaşanılır bir Oğuzlar için alt yapı sorunları giderilmiş, doğa dostu, sportif faaliyetleri ile cazibe merkezi hayal ediyorum. Oğuzlar insanımızda ve Oğuzlarımızın doğasında da bu potansiyel mevcut. Biz bu potansiyeli ortaya çıkarmak için burada Gönül Belediyeciliğini inşa etmek adına yola çıktık. Her kesime hitap eden, herkesin belediyesi olan, Oğuzları geliştirmeye adanmış bir belediyecilik anlayışını Oğuzlar'da oluşturmak için tüm Oğuzlarlı hemşehrilerimin 31 Martta desteğini bekliyorum. 31 Mart takvimde belki sıradan bir gün olabilir ama Oğuzlarımızın gelişimi adına tarihi bir gün olacak. Gelin birlikte tarih yazalım!”