Ak Parti Osmancık Belediye Başkan Adayı Recep Cıplak, Belediye Meclis Üyesi adayları ile birlikte esnaf ziyaretlerini sürdürüyor.

Belediye Başkan Adayı Recep Cıplak, çarşı esnafı ve mahalleleri ziyaret ederek seçmenlere projelerini anlatıyor, sorun ve talepleri dinliyor.

Recep Cıplak, belediye meclis üyesi adayları, il genel meclisi üyesi adayları ve parti teşkilatı ile birlikte çarşı esnafı ve mahalle çalışmalarında çalmadık kapı, girilmedik işyeri bırakmadan seçim çalışmaları kapsamında oldukça yoğun bir tempoda mesai harcıyor.

Ziyaret edilen her işyerinde ve mahalle çalışmalarında esnafın ve halkın yoğun ilgisi ile karşılaşan Recep Cıplak, Osmancık’a yapacakları yatırımları anlatıp geçmişte yapılan hizmetlerin çok daha iyilerini yaparak amaç ve gayelerinin halkın daha sağlıklı ve güzel bir ortamda eksikleri olmadan yaşamlarını temin etmek olduğunu belirtti.

Cıplak, “yeni, genç, dinamik ve işinin ehli konusunda deneyim sahibi bir ekip kurduk. Halkımız ve esnafımızın da ekibimiz belli olduktan sonra verdiği olumlu tepkileri gördükten sonra gerçekten doğru bir ekip kurduğumuzu daha iyi anlıyoruz. Bizim bütün amacımız Osmancık’a bu güne kadar yapılan hizmetlerin daha iyilerini ve daha büyüklerini yaparak, Osmancık halkının huzur içerisinde yaşamasını ve refahının en üst düzeyde olmasını sağlamaktır. İlçemiz içerisinden geçen uluslararası bir yolumuz var bu yolu ne kadar verimli kullanarak ilçemize ne kadar fayda sağlarsak Osmancık’ın gelişmesinde oldukça etkili olacaktır. Halkımızın istekleri doğrultusunda karşılıklı görüş ve fikir alışverişi yaparak ilçe için gereken ne varsa tüm mesaimizi o yönde harcayacağız. Kimin ne fikri varsa herkesi dinleyip her görüşe açık olarak Osmancık’ı birlikte yöneteceğiz. İlçemizin sadece D100 Karayolu değil inanç ve kültür turizmi açısından da oldukça zengin bir yeri vardır. Turizm konusunda da gerekli çalışmaları yaparak ilçemizin turizm konusunda da hak ettiği yere gelmesi için çalışacağız” dedi.

Recep Cıplak, ziyaretlerde ve katıldığı her toplantıda yatırımcı bir kuruluştan geldiğini belirterek, ilçeye yapılan yatırımlara yabancı olmadığını, bu işlerin içinden geldiğini ve şimdi bu hizmetlerin yenilerini ve daha büyük projeleri bilgi, beceri, deneyim ve gerekli donanıma sahip birisi olarak gönül belediyeciliği anlayışıyla her gönüle dokunarak “Memleket İşi Gönül İşi” sloganıyla Osmancık’a uygulayacaklarını dile getirdi.