Bayat Belediye Başkanı Ekrem Ünlü, Kamu-Der tarafından her yıl düzenlenen başarılı belediye başkanları ödül töreninde yılın belediye başkanı seçildi.

Seçildiği günden bu yana yaptığı hizmetlerle Bayat İlçesi’nin çehresini değiştiren Bayat Belediye Başkanı Ekrem Ünlü, bu çalışmaların meyvesini yılın başkanı seçilerek aldı.

Başkan Ünlü, ödülü tüm Bayatlılar adına aldığını belirterek, kendisini ve ilçesini bu ödüle layık görenlere teşekkür etti.

Böyle bir ödüle layık görülmekten dolayı mutlu olduğunu dile getiren Ünlü, “Yaptığımız hizmetlerin görülüp bu şekilde bir ödülle taçlandırılması bizim için çok önemli ve değerlidir. Bizler insanı yaşat ki devlet yaşasın desturuyla çalışmalarımıza yön veriyoruz. Halka yaptığımız her hizmetin hakka yapıldığına inanıyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde tevazu, samimiyet ve gayret ile önce millet önce devlet diyerek ilçemizi hizmet belediyeciliği ile tanıştırdık. 2009 yılından bugüne daha önce hayal dahi edilemeyen birçok yatırımları ilçemize kazandırdık. Yapmış olduğumuz çalışmalar ve etkinliklerle halkımızın gönlüne girdik. Beni bu ödüle layık gören tüm KAMU-DER üyelerine çok teşekkür ediyorum. Ödülü tüm Bayatlılar ve Belediye çalışanları adına aldığını belirtti. Bayat Belediyesi olarak bundan sonra da ilçemizin gelişmesi ve kalkınması için elimizden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceğiz" dedi.