AK Parti Çorum Kadın Kolları ve Oğuzlar Kadın Kolları teşkilatları, Oğuzlar Belediye Başkanı Muzaffer Yıldırım'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

AK Parti İl Kadın Kolları Başkan Yardımcıları Hatice Kayadibi, Selda Doğan Coşkun, Suade Ünel, Leyla Karacaoğlu, Oğuzlar Kadın Kolları Başkanı Döndü Kıdak ve Oğuzlar Kadın Kolları Teşkilatı, 31 Martta % 52 oy alarak Oğuzlar tarihinde en büyük farkla belediye başkanlığını kazanan Muzaffer Yıldırım'a hayırlı olsun ziyaretinde bulunup başarısından dolayı tebrik etti.

AK Parti Kadın Kolları teşkilatı; Yıldırım'ın belediye başkanlığı ile Oğuzların kaderine terk edilmişliğinden kurtulduğunu ve tekrar hizmetle ayağa kalkmaya başladığını görmek AK Parti’nin gönül belediyeciliği anlayışının Oğuzlar'a çok şey katacağının göstergesi olduğunu belirtti.

AK Parti Kadın Kolları teşkilatının ziyaretinden dolayı memnuniyetini dile getiren Yıldırım ise, “İlçemizin kaderine terk edilmişliğine Oğuzlar da doğup büyüyüp bu toprakların yetiştirdiği bir birey olarak gönlüm razı olmuyordu. Bunu tersine çevirmek ve Oğuzlar da gönül belediyeciliğini inşa etmek adına çıktığım yolda hemşehrilerimin teveccühleri ile büyük bir farkla seçimi kazandık. Bu zaferde AK Parti Oğuzlar Kadın Kolları Başkanımız Döndü Kıdak ve teşkilatının payı çok büyük. Desteklerinden dolayı kendilerine sizlerin de huzurunda tekrar teşekkür etmek istiyorum. Belediye seçimlerini kazanmamızla kazanan sadece biz değil hep birlikte Oğuzlar oldu. Birlik ve beraberlik içinde hizmetle büyüyen bir Oğuzlar için hemşehrilerimizle hep birlikte çalışıyor el ele Oğuzlarımızı daha ileriye götürmek için çabalıyoruz. Ziyaretinizden dolayı çok memnun oldum İnşaallah hep birlikte güzel çalışmalar yapacağız” dedi