Emine Bulut 38 yaşında genç bir kadın ve anne.2006 yılında evleniyor ve bu evlilikten 2009 da bir kızı dünyaya geliyor.Erkek kardeşinin ifadesine göre Emine kızını baba evinde doğuruyor ve kendi çabalarıyla 4 yıl evladına hem anne hem baba oluyor, hayat mücadelesi veriyor.

Sonra mı?Sonra ailesi çocuk babasız büyümesin mantığından yola çıkıp alkolik kumarbaz ve kötü madde alışkanlığı olan bu baba müsveddesiyle kızlarını barıştırıyorlar.

Güya iyi bir işe imza atıyorlar toplumun doğru bildiği yanlışlarıyla.Emine bu evliliğe biraz daha dayanıyor ve 6 yıl önce çaresiz boşanıyor.18 ağustos 2019 günü bir sebeple görüşmeleri gerekiyor ve buluştukları lokantada baba müsveddesi cani Emine'yi kızlarının gözü önünde bıçakla boğazından yaralıyor. "Ölmek istemiyorum" diye çığlıklar atan bir anne,"Ne olur ölme anne "diye yalvaran bir evlat.

Eminim ki Emine'nin canını o an bıçak acısından çok, yavrusunun yalvarışına çaresiz kalmak kat kat acıttı.

Bütün bunlar yaşanırken sokaktaki çocuğun bile aklının ereceği akan kanaya tampon uygulamasının gerektiği gerçeği kimsenin aklına gelmiyor.Ayakta kalması, bağırması tampon yapılmaması kanıda hızlandırıyor çok acı ki.Birde olan biteni soyal medya vebamız yüzünden kameraya çeken kendini bilmezimiz var ki sözün bittiği yer.Kendi başına incelenmesi gereken apayrı bir vaka. Ve biz ileriki yıllarda bu yavrunun büyüyüp genç bir kadın olduğunda; düzgün bir eş ve anne olmasını sağlıklı bir birey olmasını bekleyeceğiz.

Sonuç; cani bir katil ve farkında olmadan ölüme giden adımı hızlandırmış bilinçsiz insan kalabalığı.Emine ilk miydi?Tabi ki hayır.Peki son muydu? Son olmasını yürekten diledik fakat malesef ki değildi.

Emine’nin görüntülerinin basına sızdığı ve hepimizin ayaklandığı gün Konya'da Tuğba 9 yaşındaki kızının gözü önünde eski eşi tarafından 20 yerinden bıçaklanarak öldürüldü.

Bir ertesi gün İstanbul'da bir kadın 7 ay önce evlendiği kocası tarafından kurşun yağmuruna tutuldu.Yine aynı gün Gaziantep'te boşanma aşamasında olan o gün doğum yapmış henüz hastaneden bile taburcu olmamış bir anne eşi tarafından bıçaklanıp dişleri kırıldı.

Sivas’ta avukat bir kadın eşi tarafından darp edilip etraftakilerin müdahalesiyle hastaneye götürüldü.

AĞUSTOS 2019: ....kadın

TEMMUZ 2019:37 kadın

HAZİRAN 2019:40 kadın Bu yılın ilk 6 ayında 214 kadın sadece şiddet görmedi, cani eşleri tarafından ÖLDÜRÜLDÜ.

ÖLMEK İSTEMİYORUZ ARTIK...