''Mucize Ötelerle Dolu'' bir güne merhabalar, saygıdeğer okuyucularım!

Sizlere bugün ''Refik Korkmaz Bilinçaltı Dili ve Mucizeler'' sistemi hakkında bilgi vereceğim.

–Bu sistem ''Alternatif Tıp'' (Tamamlayıcı Tıp) alanında en önemli sistemlerden biridir. Ben bu sistemin eğitmeni ve uygulayıcısıyım.

–Bilinçaltı, buzdağının görünmeyen kısmıdır. Kişiliğimizin, karakterimizin %95'lik kısmı burada oluşur geçmişimiz, şimdimiz ve bir negatif ve pozitif davranışımızın video gibi çekildiği ve kodlandığı yerdir.

–Bu sistemde, bilinçaltı dilini yani semboller dilini kullanarak, bilinçaltımızda kaydettiğimiz hastalıklarımıza ve sıkıntılarımıza sebep olan negatif kodları değiştiriyoruz. Mutlu, huzurlu, sağlıklı halini bugüne getiriyoruz ve 50 yıl, 100 yıl daha geleceğe götürmekteyiz.

–Bilinçaltı dilinde insan bedeninin, ağaçların çiçeklerin, renklerin frekansları (yaydığımız enerji, titreşim) vardır. Bu frekanslarımız 1 ila 12 arasındadır. Ayak bileğimizden (En Düşük) başlayıp tepe noktamıza kadar çıkar. Başımızın tepe noktası, saçlı bölgemiz mucize ötesi frekansındadır (En Yüksek).

–Eğer ''Nasılsın?'' sorusuna '' Ölüyorum, Sürünüyorum, Kötüyüm, İdare Eder, Eh İşte, İç Güveysinden Hallice'' gibi cevaplar ''Düşük Frekanslı'' olduğumuzu gösterir. Ruhsal, fiziksel, zihinsel, psikolojik durumunuzu ele verir. Ağzınızdan çıkan kelimeler hep hayatınızın merkezinde olur, bilinçaltı zihin bu kelimeyi çok istediğinizi düşünür ve gerçekleştirir. Bu kişiler Hasta, Bitkin, Yorgun, Öfkeli, Zorba, Şiddete Meyilli, İşleri Ters Giden, Maddi ve Manevi Kıtlık yaşayan kişilerdir ve düşük frekanslıdır.

–''İyiyim'' cevabı orta frekanslıdır. Kişi sadece kendini düşünür, bencildir.

–''Çok İyiyim, Şahaneyim, Harikayım, Muhteşemim, Mucizeyim, Mucize Ötesiyim'' cevabı ''Yüksek Frekanslı'' kişileri temsil eder. Maddi – Manevi bolluk bereket içinde yaşarlar, bütün duaları kabul olur. Kişiler arasında ilişkileri güzeldir. Bütün insanlara hayvanlara, bitkilere, bütün dünyaya, bütün evrene faydalı kişilerdir.

–Şifasına vesile olacağımız kişi bizim danışanımızdır. Şifalanmaya niyet edip, bizim yönlendirmemizle gözlerini kapatıyor; O an zihninde canlandırdığı, aklına gelen bir çiçek, hayvan, ağaç veya renk adı söylüyor. Verdiği cevabı kişinin ruhsal, zihinsel, bedensel ve psikolojik olarak, Allah'ın izniyle şifasına vesile olmak adına bize yol gösteriyor ve biz de sistemimize uygun, gereken dönüşümleri sağlayarak mucize ötemizi gerçekleştiriyoruz. Bizleri insana, hayvana hatta bitkilere bile faydalı olabilmek adına şifacınız, mucizeciniz olarak, daima aşamalar kaydetmekteyiz.

–Örneğin; Bus sistemle, anne karnına düştüğü ana kadar, insanın geçmişine gidiyoruz frekansı sağlıklı olsun diye geleceğe taşıyoruz. Bu bizim, anne karnında 4 Boyutlu ultrasonun zihnimizde canlanmış halidir. Zihnimizden, gözler kapalı, MR çekiyoruz, Röntgen çekiyoruz, ultrason çekiyoruz ve danışanlarımızın şu konularda şifasına vesile oluyoruz:

–Eş, Anne, Baba, Çocuk, Kardeş vs. ilişkilerinizin düzenlenmesi

–Çocuklarımızın ders başarısını arttırma

–Hiperaktivite – Dikkat eksikliği

–Alkol, Sigara, Madde Bağımlılıkları

–Kariyer yapma, kilo verme

–İş yerlerine kaliteli verimli olabilecek personel alımı

–Beyinle ilgili rahatsızlıklar

–Bütün iç organ rahatsızlıkları

–Burun, Göz, Kulak Rahatsızlıkları

–Kemik – Eklem – Damar ve Sinir Hastalıkları

–Cilt Rahatsızlıkları

–Kadın ve Erkekte hormon dengeleme

–Hemoroid – Prostat ve İdrar Kaçarıma Rahatsızlıkları

–Genetik Hastalıklar, Boyun Düzleşmesi, Boyun ve Bel Fıtığı

–Menepoz ve Erken menepoz sorunları

–Kistler, miyomlar, urlar, nodüller

–Kanser, boy uzatma

–Çocuğu olmayan Kadın ve Erkek

–Rüya yorumları, mahkeme işleri, Gayrimenkul alım – satım, Borç-Alacak işleri

–Bilinçaltı temizliği, Evlenmek isteyenlere uygun frekansta eş adayı daveti

–Tik, takıntı, korku kaygı, kekemelik depresyon, panik atak vs.

–İnsanların; Hastaneye gitmeden yüz yüze ve online seanslarımızla, şifalanmalarına vesile oluyoruz. Böylece kişileri hastane masraflarından, uzun tedavi sürecinden, uzun randevu sisteminden kurtarıyoruz.

–Öğrenmesi kolay, uygulaması kolay olan Hz. Süleyman'ın, Hz. Yusuf'un, Mevlana'nın Atatürk'ün kullandığı, bu mucizevi dili öğrenmeniz, kendinizin ve yakınlarınızın şifasına vesile olmanız dileğiyle...

www.sergulzobu.com