MHP Mecitözü Belediye Başkan Adayı Emin Söğütcü, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Gittiği her yerde sıcak ilgiyle karşılaşan Başkan Adayı Söğütcü, kamu kurum ve kuruluşların yanı sıra esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek hasbihal etti.

Esnafın sorunlarını can kulağı ile dinleyen Söğütcü, gittiği her yerde ilçenin kaderini değiştirecek projelerini tek tek anlatarak, vatandaşlardan destek istedi.

Mecitözü İlçe teşkilatı ve meclis adaylarının da katıldığı ziyaretlerde çalmadık kapı sıkmadık el bırakmamak için yola çıkan Söğütcü’nün projeleri vatandaşların beğenisini kazanırken, ayrıca ilçeye yapılacak olan 300 kişilik fabrika projesi de Mecitözü halkını heyecanlandırdı.

DÖNER KESTİ, TRAKTÖR SÜRDÜ

Esnaf ziyaretleri kapsamında Söğütcü, döner keserek vatandaşlara ikram etti. Amacının Mecitözü’nü daha yaşanabilir bir ilçe haline getirmek olduğunu anlatan Söğütcü, “İlçe köy görünümünde. Biz buraya bunu değiştirmek için geldik. Gerek yolları gerekse diğer sorunlarını çözerek Mecitözü’nü şaha kaldırmak istiyoruz ve sizlerden destek bekliyoruz” dedi.

Başkan Adayı Söğütcü, sanayi sitesi ve tahıl pazarı esnafını da unutmadı. Esnaflarla tek tek tokalaşarak hal hatır soran Söğütcü, traktör sürmeyi de unutmadı.

SOKAK HAYVANLARINA BARINAK SÖZÜ

Söğütcü, sokak hayvanları için barınak yapılacağı sözünü verdi.

İlçe halkının en önemli sorunları arasında yer alan sokak hayvanlarına MHP Mecitözü Belediye Başkan Adayı Emin Söğütcü’den çözüm geldi.

hayvanlarından geçilmeyen ilçeye barınak yaparak bu sorunu kökten çözeceklerinin müjdesini veren Söğütcü, “Hemen hemen her köşe başında sokak hayvanlarına rastlamak mümkün. Bu kadar çok sokak hayvanının bir ilçede bulunması düşündürücü. Biz göreve geldiğimiz de bu sorunu ortadan kaldıracağız. Hayvan hakları savunucusu ve hayvansever birisi olarak Mecitözü ilçemizi sokak hayvanlarından arındırarak, kadim dostlarımız için barınak yapacağız. Onlara şevkat elimizi uzatarak, tüm imkanlarını karşılayacağız. Bu sayede Mecitözümüz hem sokak hayvanlarından temizlenmiş hem de onlar için sıcak bir yuva oluşturmuş olmanın mutluluğu içinde olacağız” dedi.