Ziyarette AK Parti Çorum İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Köse, AK Parti Mecitözü İlçe Başkanı Yaşar Kabakçının hazır bulunduğu ziyarette milletvekili Ahmet Yeni, partililerle sohbet etti. Milletvekili Yeni, AK Parti iktidarı ile birlikte Türkiye'nin aydınlık yarınlara emin adımlarla ilerlediğini söyledi. AK Parti'nin milletin partisi olduğunu dile getiren Yeni, 12 Haziran seçimleri sonuçlarının bunun bir göstergesi olduğunu belirtti.  
AK Parti Çorum İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan da AK Parti ile birlikte Türkiye'nin bir değişim sürecesine girdiğini belirterek, 2002 yılından bugüne kadar  yapılan devrim niteliğinde reformlarla Türk milletinin yaşam standardının yükseldiğini belirtti.  
"İnsanı yaşat ki devlet yaşasın" ilkesini düstur edindiklerini dile getiren Ceylan, AK Parti'nin tüm hizmetlerinde insanı merkeze aldığını kaydetti.  
Ceylan, "Milletimizin ve Çorum'un sorunlarını bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada işbirliği ile fikir alışverişi içerisinde çözmeye devam edeceğiz. Şehrimize 8 yılda büyük hizmetler yapmış olan partimiz, bundan sonrada demiryolu, sulama, köylerin alt yapı sorunları, eğitim, sağlık, spor ve diğer tüm yatırımlar konusunda belirleyici rol üstlenmeye devam edecektir" diye konuştu.