Atiye Yaşar’ın sahibi olduğu Lezzet Kuşağı Ev Yemekleri törenle hizmete açıldı.

Mecitözü İlçesi’nde ilk defa ev yemeklerinin tadılacağı bir lokanta hizmete açıldı. Cumhuriyet Halk Partisi Mecitözü İlçe Başkanı Atiye Yaşar’ın sahibi olduğu Lezzet Kuşağı Ev Yemekleri adlı işyerinin açılış töreni bugün gerçekleştirildi.

 

Törene CHP Çorum Milletvekili Av. Tufan Köse, Mecitözü Kaymakamı Coşkun Doğan, Mecitözü Belediye Başkanı Ünal Yavuz, Oğuzlar Belediye Başkanı Orhan Ateş, Aşdağul Belediye Başkanı Dursun Uzunca, CHP İl Başkanı Hasan Eray Tüfekçi, İl Başkan Vekili Güngör Atak, CHP Kargı İlçe Başkanı Kemal Dümenci, CHP il basın sözcüsü İlhami Türksal ve Merkez ilçe başkan yardımcısı Nilgün Demirdalıç, il genel meclis üyesi Haydar Erdem ve çok sayıda davetli katıldı.

Her çeşit ev yemeklerinin yanısıra yanıç, mantı gibi hamur işlerinin de müşterilerin damak tadına sunulduğu işyerinin açılışında konuşan Kaymakam Coşkun Doğan bayan işletmecisi olduğu için işyerinin büyük öneme sahip olduğunu dile getirdi.

Kaymakam Coşkun Doğan, Atiye Yaşar’ı da böyle bir işletmeyi ilçeye kazandırdığı için kutlayarak hayırlı uğurlu olmasını temenni etti.

Ardından da protokol mensupları tarafından hep birlikte işyerinin açılış kurdelesi kesildi.