Mecitözü Esnaf Odası’nın Olağan Genel Kurulu’nda adeta deprem yaşandı. Mevcut Oda Başkanı Ekrem Şahin ile Muhammed Öz’ün yarıştığı seçimlerde Oda Başkanlığı koltuğuna Muhammed Öz oturdu.

Geçtiğimiz Cumartesi günü gerçekleştirilen Genel Kurula AK Parti Mecitözü İlçe Başkanı Alişan Yaşar, ÇESOB Başkanı Yalçın Kılıç, bazı esnaf odası başkanları ve çok sayıda oda üyesi esnaf katıldı.

Divan Başkanlığı’nı ÇESOB Başkanı Yalçın Kılıç’ın yaptığı Genel Kurul, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Odanın faaliyet, denetim ve mali bilançolarının ibrasının ardından seçime geçildi. 2 listenin yarıştığı seçimde mevcut Oda Başkanı Ekrem Şahin oyların 104’ünü alırken, rakibi Muhammed Öz ise 208 oy alarak Mecitözü Esnaf Odası’nın yeni Başkanı oldu.

Muhammed Öz Başkanlığı’ndaki Mecitözü Esnaf Odası’nın Yönetim Kurulu Elvan Güngören, Osman Karadağ, Bülent İlhan, Hüseyin Alnıaçık, Satılmış Sarıtaş, ve Mesut Yüksel’den oluşurken, Denetim Kurulu ise Ali Özerdem, İlhan Durmuşbaş ve Hasan Demir’den oluştu.