AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, Mecitözü İçme Suyu Şebekesinin İller Bankası A.Ş. tarafından yenileneceğini söyledi.

Uslu yaptığı açıklamada, “Vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamak, sorunları çözüme kavuşturmak için memleketimizin her köşesine hizmet götürmeye devam ediyoruz. Mecitözü İlçe halkımızın zaruri ihtiyacı olan içme suyunda sıkıntı yaşanmaması, hemşehrilerimize olan sorumluluğumuzun gereği olarak siyaset gözetmeksizin Belediye Başkanının talebi üzerine geçmişte İller Bankası Genel Müdürü ile görüşerek polietilen boru ile dalgıç pompa için hibe almıştık.

İLBANK 26.10.2017’DE İHALE EDİYOR

Şimdi de İLBANK Genel Müdürlüğümüz “Mecitözü İçme Suyu İnşaatı yapım işi” ihalesini 26 Ekim Perşembe günü gerçekleştirecektir. İş kapsamında ilçemizde; Ø 75 – 250 mm çap aralığında PE-100 boru ile 63.890 metre isale ve şebeke hattı döşemesi, derin kuyu terfi merkezi, 6 adet betonarme gömme servis deposu onarımı, sanat yapıları, mekanik ve elektrik işleri ile 2.114 su abonesinin bağlantısı yapılacaktır. İlçemize hayırlı olsun” dedi.