AK Parti Çorum İl Teşkilatı ilçe ziyaretlerine Mecitözü ile devam etti.

Çorum Milletvekili MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, İl Başkanı Yusuf Ahlatcı ve yönetim kurulu üyeleri Mecitözü İlçe Teşkilatı ile bir araya gelerek esnaf ve pazar ziyaretinde bulundu.

Mecitözü İlçe Başkanı Alişan Yaşar, Mecitözü Belediye Başkan Adayı Ergün Coşgun ile bir araya gelen Çorum heyeti, daha sonra, esnaf gezisi yaparak vatandaşlarla sohbet etti.

"Biz dava arkadaşlarımızın ötesinde büyük bir aileyiz" dedi.

Buluşmada bir konuşma yapan İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, 2019 yılında yapılacak olan seçimlerin önemli olduğuna vurgu yaparak, “Bizde anlayış, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın ifadesiyle, 'hakimlik değil, hadimlik, kademeler arttıkça hademe olmak, mücadele etmek, hizmet etmek, gayret etmek.' Bu vazifeyle daha çok hizmet edeceğini biliyor olmak, bizim temel teşkilatçılık şiarımızdır. Teşkilat olarak geceli, gündüzlü çalışmayla heyecanımızı sahaya yansıtıyoruz. AK Parti kadroları her zamankinden daha güçlü. Daha organize bir şekilde 31 Mart’ta yapılacak seçimde Mecitözü’müzü de İnşallah Ak Belediyeciliği ve gönül belediyeciliğiyle buluşturacağız.2019 seçimlerinde alacağımız kuvvet, cesaret, özgüven ile 2023'e daha sonra 2053 ve 2071'e yürüyecektir. Biz dava arkadaşlığımızın ötesinde büyük bir aileyiz." dedi.