AK Parti Mecitözü İlçe Teşkilatı tarafından Ramazan bayramı nedeniyle bayramlaşma programı düzenlendi.

İlçe Parti binasındaki bayramlaşma törenine; AK Parti Çorum İl Başkanı Mehmet Karadağ, İl Yönetim kurulu üyeleri Yusuf Ahlatcı, Suat Aydoğan,Kazım Sırımsı, Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyesi İsrafil Aykaç, İlçe Teşkilat üyeleri ve partililer katıldı.

Bayramlaşma töreninde, AK Parti Mecitözü İlçe Başkanı Alişan Yaşar ile AK Parti Çorum İl Başkanı Mehmet Karadağ birer konuşma yaptı.

Türkiye’nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sayesinde bütün zorlukları aştığını belirten AK Parti Mecitözü İlçe Başkanı Alişan Yaşar, “ Ülkemizde meydana gelen terör olaylarının sonu da Cumhurbaşkanımızın kararlı tutumları ile gelecektir. Teşkilatlar olarak yapılan her seçim bizim için önemliydi fakat 24 Haziran’da yapılacak seçim ise yüzyılın seçimi olacaktır. Bizim neslimizi bitirmek ve sindirmek isteyenlere karşı vereceğimiz bir seçim olacaktır. Bu zamana kadar yapılan tüm seçimlerde nasıl başarılı olduysak bu seçimde de oylarımızı artırarak, ülkemizin gelişmesini istemeyen devletlere karşı gerekli dersleri vereceğimize inanıyorum” dedi.

Partililer ile bayramlaşan Karadağ, yaptığı konuşmada Çorum’un bütün ilçelerinde bayramlaşma merasimi düzenlediklerini söyledi.

“SEÇİMİN İLK STARDINI MECİTÖZÜ’NDE VERMİŞTİK”

İlk seçim kararını Mecitözü ziyareti sırasında öğrendiğini belirten Karadağ, böylece Çorum teşkilatları olarak da 24 Haziran’da yapılacak olan seçimlerin ilk startını da Mecitözü’nde vermiş olduklarını ve esnaf ziyaretinde bulunduklarını hatırlattı.

 “SİYASETİ MİLLETİN HUZURU İÇİN YAPIYORUZ”

Siyaseti insanların huzuru, birlik ve beraberliği için yaptıkları ifade eden Karadağ ”Bizler duyarlı teşkilatız, çünkü Milletimizin geleceği için vatanımızın geleceği ve evlatlarımızın geleceği için çalışıyoruz. İnsanlara hizmet ederek, Allah’ın rızasını kazanmaya çalışıyoruz” dedi.

“ÜLKEMİZİ KAOS ORTAMINA DÖNDÜRMEK İSTİYORLAR”

24 Haziran seçimlerinin önemine değinen Karadağ, “Ülkemiz bir seçime giderken bakıyoruz, bir tarafta milletini ve devletini düşünen bir lider varken, diğer tarafta kendi siyasal gelecekleri ve partilerinin kurumsal çıkarlarını düşünen bir anlayışın siyasal temsilcileri var. Bunu nasıl mı anlıyoruz. Bakıyoruz, PKK’nın siyasi uzantısı olan partinin barajı geçmesi için muhalefet partisi tabanına mesaj göndererek desteklemelerini istiyor. Bunu da yapmalarında ki amaçları Ülkeyi güzelleştirmek değil ülkemizin kaos ortamına dönmesini sağlamaktır” ifadelerini kullandı.

Parti teşkilatlarına da mesaj veren Karadağ, ”Güçlü Meclis, Güçlü Hükümet, Güçlü Türkiye, Güven ve İstikrar devam etmesi için ulaşılmadık hane sıkılmadık el bırakmayacağız” diye konuştu.

“ GAYELERİ RECEP TAYYİP ERDOĞAN’IN ÖNÜNÜ KESMEK”

Ana muhalefet partisinin terör örgütlerinden medet beklediğini vurgulayan Karadağ, “Bunlar geleceklerini düşünmelerinin ötesinde bir de Recep Tayyip Erdoğan’ın önünü kesmek için HDP’den medet umar duruma gelmişlerdir. Bunların gayeleri kendilerinin kazanması için değil sadece Recep Tayyip Erdoğan’ın kazanmamasını sağlamaya çalışmakla uğraşıyorlar” dedi.

“ADAYLARINA MADDİ YARDIMI KESTİLER”

Muharrem İnce’nin CHP tarafından Cumhurbaşkanı adayları olarak gösterilmesine de değinen Karadağ, “ CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu parti içi muhalefeti olan Muharrem İnce’yi Cumhurbaşkanı adayı olarak gösterip, kendisine her zaman muhalif olan İnce’yi parti dışında bırakmak istedi. Baktı ki İnce piyasada biraz pirim yapmaya başladı bu defada hemen önünü kesmek için partiden yapılan maddi yardımın yapılmasını önledi. Bir parti kendi adayına seçim çalışması yapmak için neden maddi yardım yapmaz? İnce’de meydanda para toplamaya başlayınca rezil olacaklarını anladılar ve bu defa yardım etmeye başladılar” şeklinde konuştu.

“KILIÇDAROĞLU KAZANAMAYACAĞINI BİLDİ”

Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanlığına aday olmaya cesaret edemediğini iddia eden Karadağ, “ Sayın Kılıçdaroğlu kazanabileceğine emin olsaydı zaten kendisi aday olacaktı ama kazanamayacaklarını anlayınca başkasını hem aday gösterdi hem de muhalif birisi sindirmiş oldu. Bir insan rakibini Cumhurbaşkanı yapar mı? Yapar çünkü kendilerinin kazanacaklarına kendileri de inanmıyor. Bunların tek derdi Ak Parti’yi TBMM’de yalnız bırakmak ve ülkede istikrarı engellemektir” şeklinde konuşmasını tamamladı.

“ALÖREN KÖYÜNDE BAYRAMLAŞTI”

Kendisi için Alören Köyü’nün ayrı bir yeri olduğunu belirten Karadağ, Alören Köyü’nden arkadaşların AK Parti yönetimlerinde görev yaptığını ve köyün milliyetçi ve muhafazakar bir köy olduğunu söyledi.

Alören Köyü’nü kendi köyü gibi gördüğünü kaydeden Karadağ, muhtarın köyü için yaptığı hiçbir isteği geri çevirmediğinin altını çizdi.

Alören Köyü’nde vatandaşların Ramazan bayramını kutlayan Karadağ, daha sonra köyden ayrılarak, Elvançelebi Köyü’ne geçti.

“KANDİLE TÜRK BAYRAĞINI DİKECEĞİZ”

Elvançelebi Köyü’nde vatandaşların bayramını kutlayan Karadağ, muhtar Ahmet Çetinkaya’dan köyün sorunları ve istekleri hakkında bilgi aldı.Kandile Türk bayrağının dikileceğinin müjdesini veren Karadağ, “Terör örgütleri ile başlatılan ve başarılı bir şekilde devam eden mücadele için, ülkemizin istikrarı için AK Parti’ye oy vermelisiniz. Oy vermekte yetmez gece gündüz ev ev dolaşarak bütün yakınlarımızdan, eş ve dostlarımızdan çocuklarımızın ve kendimizin geleceğini düşünerek oy istemeliyiz” Diye konuştu.

Karadağ, son olarak şehir merkezine gelerek Garanti Evlerde ve Dr.İlhan Gürel Caddesi’nde esnaf gezisi yaptı.