Çorum'un Mecitözü İlçesi Körücek Köyü İzmir Derneği, Anneler Günü nedeniyle bir etkinlik düzenleyerek, İzmir'de bulunan tüm Körüceklileri bir araya getirdi.
Körücek Köyü İzmir Derneği Başkanı Kurbani Uçar, Anneler Günü nedeniyle tüm anneleri ve anne adaylarını kırmızı gül ve plaketle ödüllendirdi.
İzmir-Bayraklı Melez Deltası'nda düzenlenen etkinliğe çok sayıda Körücekli katılırken, sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri ve bazı derneklerin başkanları da destek verdi.
Konuyla ilgili bir açıklama yapan Dernek Başkanı Kurbani Uçar, "Çorum Körücek Köyü İzmir Derneği olarak düzenlediğimiz piknik ve eli öpülesi annelerimizin, Anneler Günü kutlama etkinliğimiz, yoğun bir katılımla gerçekleştirilmiştir. Kendilerinin haklarını ne yapsak asla ödeyemeyiz ama yine de sembolik olarak kendilerini kırmızı gül ve günün anlamını anlatan birer plaketlerle ödüllendirdik.

Bizi bu güzel ve anlamlı günümüzde yalnız bırakmayarak yanımızda olan Çorum Hitit Dernekleri Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı Veli Karakurt'a, Hatuşa Genel Müdürü hemşerimiz Yusuf Kurt'a, bizleri hiçbir etkinliğimizde yalınız bırakmayan Çorum Aşdağul Beldesi İzmir Dernek Başkanı Murat Özmen'e, Çorum Eşençay Dernek Başkanı Nazım Sabır ve yönetim kurulu üyelerine, Çorum Aşdağul Beldesi İzmir Gençlik Derneği Saymanı Meltem Özmen'e, fahri üyemiz ve hemşerimiz Gülten Öztürk'e, Kişisel Gelişim Uzmanı Gülşah Ümran Yılmaz hanıma derneğimizin fedakar yönetim, denetim kurulu üyelerimize ve Körücek Köyü İzmir Derneğimizin değerli üyelerine çok teşekkür ederiz" dedi.