AK Parti Çorum İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan erken seçim tarihine saygı duyduklarını söyleyerek, “Erken seçime tüm teşkilatlarımızla hazırız” dedi.

AK Parti Çorum Teşkilatı, 24 Haziran 2018 tarihinde yapılması kararlaştırılan erken genel seçimlerin startını Mecitözü İlçesinden verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin ortak belirledikleri seçim takvimiyle ilgili bir açıklama yapan AK Parti İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklama yaptığı saatlerde Mecitözü’nde İlçe Danışma Kurulu toplantısı yaptıklarını ve erken seçim tarihini öğrendikleri andan itibaren ise seçim çalışmalarına Mecitözü’nden start verdiklerini dile getirdi.

Mecitözü’nde MHP İlçe Başkanı Hüseyin Güneş’i ayrıca ilçe esnafını da ziyaret ettiklerini ifade eden Karadağ, “Milli bir duruş sergileyerek erken seçim talep eden MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli ile partimizin Genel Başkanı, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın aldıkları bu ortak erken seçim kararının öncelikle Türk milletine hayırlar getirmesini temenni ediyorum.

Şu da bilinmelidir ki AK Parti Çorum Teşkilatı il, ilçe, gençlik ve kadın kolları başkanlıkları, mahalle ve köy teşkilatları ile 24 Haziran Pazar günü yapılacak olan erken seçime bugünden itibaren hazırdır. Yoğun bir sürece giriyoruz. Erken seçim AK Parti ve ittifakımız MHP için hayırlı olur inşallah” dedi.