Çorum'un Mecitözü İlçesine bağlı Elvançelebi ile Bekişler Köyü arasındaki stabilize yol çalışması devam ediyor.

Çorum Valiliği İl Özel İdaresi, birçok alanda olduğu gibi yol yapım çalışmalarında da hizmet vermeye seri bir şekilde devam ediyor. Yol yapım ve bakım-onarım çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Çorum İl Özel İdaresi ekipleri tarafından yapılan ve taşımalı eğitim yolu olarak kullanılan yaklaşık 3 km.’lik Elvançelebi-Bekişler bağlantı yolunda stabilize bakım çalışması büyük oranda tamamlandı.

İl Özel İdaresi’nin çalışmalarından bütün köy halk olarak çok memnun olduklarını dile getiren Elvançelebi Köyü Muhtarı Ahmet Çetinkaya, köylerinde ki okulda ilk ve orta okul eğitimlerini gören yaklaşık 13 köyden öğrencinin eğitimleri için bu yolu kullandıklarını ve çalışmaların tamamlanması halinde öğrencilerin daha iyi koşullarda okula gelerek eğitimlerine devam edebileceklerini söyledi.

İl Özel İdaresi’nin Elvançelebi Köyü’ne yaptığı diğer hizmetlerden de bahseden muhtar Çetinkaya, su deposunun ihale aşamasında olduğunu, sağlık ocağının %80 aşamasında olduğunu, su getirme çalışmalarının yapıldığını ve türbenin etrafında peyzaj çalışmasının yapılacağını söyledi.

İl Özel İdaresi’nden son 4 yılda köylerine ciddi derecede hizmet aldıklarını belirten Elvançelebi Köyü Muhtarı Ahmet Çetinkaya, çöplerinin düzenli olarak alındığını, çocuk oyun gruplarının yapıldığını, kilit parke taşlarının döşendiğini dile getirerek, bu hizmetlerin köylerine getirilmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.