AK Parti Çorum Milletvekili Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu ve Parlementolararası Birlik Türk Grubu Üyesi Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, Çorum’un en büyük Alışveriş Merkezi AHL Park’ta Mecitözü Halk Eğitim kursiyerleri tarafından hazırlanan “Folklorik Bebek” sergisini ziyaret etti.

“YAPIMI BİTEN ÜRÜNLER İHRAÇ EDİLİYOR”

Mecitözü Halk Eğitim Merkezi Müdürü Erol Ateş, sergi hakkında bilgi vererek, yapımı biten ürünlerin ihracatının da yapılmaya başladığını belirtti.

Sergilerine gösterilen ilginin yüksek olduğunu kaydeden Ateş, Çorum halkının sergilerine gösterdiği ilgiden son derece memnun olduklarının altını çizdi.

Kursiyerleri ziyaret eden Ak Parti Çorum Milletvekili Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, folklorik bebeklerin önemli olduğunu dile getirdi.

“FOLKLORİK BEBEKLERİN PAZARLANMASI ÖNEMLİ ”

Mecitözü kadınların duygularını yaptıkları folklorik bebeklere yansıttıklarını ifade eden Ceritoğlu Kurt, yapılan ürünlerin pazarlanmasının daha çok önemli olduğunu söyledi.

CERİTOĞLU’NDAN KADINLARA TEŞEKKÜR

Evlerinden çocuklarından ayrılarak, kursa katılan kadınlara teşekkür eden Ceritoğlu Kurt, annelere folklorik bebeklerle ilgili tavsiyelerde bulundu.

“DEVLET OLARAK KADIN GİRİŞİMCİLERİN YANINDAYIZ”

Çorum Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Müdürü Duran Cesur ile Çalışma ve İŞKUR Müdürü Ali Şahan’da sergiyi ziyaret ederek, devlet olarak kendi işini kuracak olan kadın girişimcilerin yanında olduklarını ve her türlü desteği vereceklerini kaydettiler.