Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Teşkilatı, Laçin ilçesinde yoğun bir katılımla SKM Bürosu açtı. Açılışa MHP İl ve ilçe yönetimi ile İlçe teşkilatları, ilçe belediye başkan ve meclis adayları adeta çıkarma yaparak gövde gösterisinde bulundu.

MHP İl Teşkilatı’nın davetlisi olarak Çorum’a gelen MHP Genel Başkan Yardımcısı Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Kamil Aydın’ın yanı sıra açılışa Laçin İlçe Belediye Başkanı Ünal Gevşek, MHP İl Başkanı Arslan Kaynar, MHP Merkez İlçe Başkanı Ertuğrul Onan, Ülkü Ocakları Başkanı Yavuz Ünlü, MHP İl Kadın Kolları Başkanı Fatma Sever, Belediye ve İl Genel Meclis Adayları ile partililer ve vatandaşlar katıldı.

Açılış öncesi mevcut Belediye Başkan Adayı Ünal Gevşek Belediye binası konferans salonunda görevde bulunduğu süre zarfında yapılan çalışmalar hakkında davetlilere bilgiler verdi.

Burada yapılan konuşmaların ardından davetlilere ikramlarda bulunuldu. Daha sonra Laçin SKM bürosu okunan duaların ardından törenle açıldı.

Tören öncesi MHP Genel Başkan Yardımcısı Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Kamil Aydın, esnafları işyerlerinde ziyaret ederek bereketli ve hayırlı kazançlar diledi.