Çorum Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ile Laçin Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ve İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü işbirliğinde 15 kişilik Örtü Altı Sebze Yetiştiriciliği kursu düzenlenecek.
15 Şubat-4 Mayıs 2016 tarihleri arasında hafta içi her gün 08.00-17.00 saatleri arasında düzenlenecek olan ve toplam 464 saat sürecek kurs başvuruları en geç 10 Şubat 2016 Çarşamba günü mesai saati bitimine kadar Çorum Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğüne yapılması gerekiyor.
Laçin Çamlıca Köyü Eski Belediye Binası’nda düzenlenecek kursun, kursiyer seçimleri 11 Şubat 2016 Perşembe günü, kursun yapılacağı Çamlıca Köyü Eski Belediye Binası’nda gerçekleştirilecek.
Kursa katılmak isteyen kursiyerlerde aranan şartlar şu şekilde açıklandı: "İŞKUR’a kayıtlı işsiz olmak,16 -55 yaşında olmak, en az okur-yazar olmak, öğrenci olmamak (Açık öğretim öğrencilerinin başvurusunda engel yoktur), İŞKUR’un Kurs, Toplum Yararına Programı (TYP), İşbaşı Eğitim Programı (İEP) ve Girişimcilik programlarından son 6 ay içerisinde faydalanmamış olmak, emekli veya aktif sigortalı olmamak"