AK Parti Çorum Milletvekili, TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Üyesi Ahmet Sami Ceylan, 16 Nisan’da yapılacak olan referandum çalışmaları kapsamında Laçin ilçesini ziyaret etti.
AK Parti Çorum İl Yönetim Kurulu üyeleri, İl Gençlik Kolları Başkanı Burak Köse ve bazı partililerle birlikte Laçin'e çıkarma yapan Milletvekili Ceylan, Laçin'de İlçe Kaymakamı Hasan Taş, Ak Parti Laçin İlçe Başkanı Mustafa Otluseki, Ak Parti Laçin Kadın Kolları Başkanı Aynur Küççük, İl Genel Meclis Üyesi Ömer Çatalpelit ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda partili tarafından karşılandı.
Milletvekili Ceylan, Laçin programı kapsamında ilk olarak bir kahvehanede Kaymakam Taş, Ak Parti Laçin İlçe Başkanı Mustafa Otluseki, muhtarlar ve ilçe yöneticileri ile biraraya geldi.
Ardından Laçin Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdürlüğü tarafından hazırlanan Dezavantajlı Kişilerin Sosyal Entegrasyonu ve İstihdam Edilebilirliklerinin Geliştirilmesi Konulu LAKEM (Laçin Kadın Eğitim Merkezi) Ebru Kursunu ziyaret eden Ceylan, kursiyerlerle görüştü.
Esnaf ziyaretinin ardından, AK Parti Laçin İlçe Başkanlığını da ziyaret eden Milletvekili Ceylan, partilerle bir araya geldi.