AK Parti Çorum Milletvekili, TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Üyesi Ahmet Sami Ceylan, referandum çalışmaları kapsamında geldiği Laçin’de esnaf ziyaretlerinde bulundu.
Beraberinde, Ak Parti Laçin İlçe Başkanı Mustafa Otluseki, Ak Parti Laçin Kadın Kolları Başkanı Aynur Küççük, İl Gençlik Kolları Başkanı Burak Köse ve partililerle birlikte esnaf ziyaretlerinde bulunan Milletvekili Ceylan, esnafla sohbet ederek, bol kazançlar diledi.
Esnafın sıcak ilgisiyle karşılanan Ceylan, hem referandum süreci ile ilgili bilgi verdi, hem de esnafın sorun ve talepleri hakkında bilgi aldı, görüş alışverişinde bulundu.
16 Nisan’da gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ve Anayasa değişikliği halk oylamasının vatandaşlara doğru bir şekilde anlatılması gerektiğini ifade eden Ceylan, "Önümüzde Türkiye'nin kaderini belirleyeceğimiz bir seçim var. Bu süreçte AK Parti ailesi olarak vatandaşlarımızın önüne ve oyuna sunduğumuz Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ve Anayasa değişikliğini en iyi şekilde anlatmaya çalışıyoruz" diye konuştu.
Türkiye'nin bir daha kriz ve kaos ortamlarını görmemesi için, istikrarın devam etmesi için sistem değişikliğine gittiklerini belirten Ceylan, “bu bir rejim değişikliği değil, sistem değişikliğidir" dedi.