AK Parti Çorum Milletvekili, TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Üyesi Ahmet Sami Ceylan, yeni sistem ile birlikte Türkiye’nin ne kadar büyük bir güce sahip olacağını, kalkınmanın daha da hızlanacağını gören milletin, 16 Nisan’da ‘evet’ oyunu sandıkla buluşturmak için adeta sabırsızlandığını ifade etti.
Milletvekili Ceylan, referandum çalışmaları kapsamında Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Burak Köse ve il yöneticileri ile Ak Parti Laçin ilçe teşkilatını ziyaret ederek, partililerle referandum süreciyle ilgili olarak fikir alışverişinde bulunarak, AK Parti Laçin İlçe Teşkilatının yaptığı çalışmalardan övgü dolu sözlerle bahsetti.
Ziyarette Ak Parti Laçin İlçe Başkanı Mustafa Otlukseki, Ak Parti Laçin Kadın Kolları Başkanı Aynur Küççük, İl Genel Meclisi Üyesi Ömer Çatalpelit ilçe yöneticileri ve kadın kolları üyeleri hazır bulundu.
Referandum sürecine dair değerlendirmelerde bulunan Milletvekili Ceylan, Türkiye’nin büyük bir değişimin ve güçlenmenin eşiğinde olduğuna dikkat çekti.
Ceylan, "Ülkemize birkaç beden küçük olan sistemi, bizi güçlendirecek, dünyanın ilk 10 ülkesi arasına sokacak, muhasır medeniyetler seviyesinin üstüne çıkartacak olan yeni sistemle değiştirme zamanıdır" şeklinde konuştu.
Referandum çalışmaları kapsamında bakan, milletvekilleri, il ve ilçe teşkilatı ile birlikte alanda olduklarını kaydeden Ceylan, “Türkiye’nin geleceğine yön verecek bir karar için sandık başına gidiyoruz. Referandum, bize açık bir şekilde ‘Türkiye’nin daha da güçlenmesini istiyor musunuz?’ diye soruyor. Bu sorunun yanıtı hiç tereddütsüz ‘evet’ olacaktır. Vatandaşlarımızla sürekli buluşuyoruz. Çorum Milletvekillerimiz ile teşkilatlarımızla birlikte sürekli olarak alandayız. Yeni sisteme dair bilgilendirmelerde bulunduğumuz bu çalışmalarımız sırasında gördüğümüz şudur ki, milletimiz kararını vermiş. Yeni sistem ile birlikte Türkiye’nin ne kadar büyük bir güce sahip olacağını, kalkınmanın daha hızlanacağını gören milletimiz, 16 Nisan’da ‘evet’ oyunu sandıkla buluşturmak için sabırsızlanıyor” ifadelerini kullandı.