Çamlıca Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezinde kariyer günleri başlatıldı.
Öğrencilerin kendi alanlarıyla ilgili akademik gelişmeleri takip edebilmeleri, istihdam olanakları hakkında bilgi edinmeleri ve üniversite tercihlerinde rehberlik edebilmek amacıyla ilk olarak Hitit Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölüm Başkanı Yrd Doç Dr Mehmet Fatih Işık konuk edildi. 
Kendisinin de meslek lisesi mezunu olduğunu belirten Işık, öğrencilere öncelikle kendilerine güvenmeleri ve fedakarlık yapmaları gerektiğini belirtti.
Elektrik alanı öğrencilerine mezun olduklarında üniversitede yerleşebilecekleri bölümler ve istihdam alanları hakkında sayısal veriler de veren Işık, bilinçli yapılan kariyer planlamasının önemine değindi. 
Okul Müdürü Ahmet Gökhan Eriş programın çok verimli geçtiğini ve Hitit Üniversitesinin şehir için lokomotif kurum olduğunu belirterek, kendilerine bu etkinlikte büyük destek olan Hitit Üniversitesi Rektörlüğüne ve Mühendislik Fakültesi Dekanlığına teşekkür ederek Yrd Doç Dr Mehmet Fatih Işık’ a günün anısına plaket takdim etti.