Televizyon ekranlarından ve tiyatro sahnelerinden yakından tanıdığımız Kenan Işık, Vali Sabri Başköy’ü makamında ziyaret ederek bir süre sohbet etti.
Tiyatro, dizi ve sinema oyuncusu, sunucu, eski gazeteci ve eski ana haber sunucusu Kenan Işık, bugün Çorum’a geldi.
Bugün akşam Çorum’da sahnelenen İstanbul Devlet Tiyatrosu’nun ‘Antıgone’ adlı tiyatro oyununun yönetmeni Kenan Işık, beraberinde oyunun müzik düzenini yapan Ayla Işık ile birlikte Çorum Valiliği’ni ziyaret etti. 
Vali Sabri Başköy, Kenan Işık’ın kendisini ziyaretinden büyük memnuniyet duyduğunu dile getirerek, ünlü sanatçıları Çorum’da görmekten mutlu olduklarını söyledi.
Kenan Işık’ın yarışma programları ile kendini tanıttığını, aynı zamanda bir oyun yönetmeni olduğunu hatırlatan Vali Başköy, “kendisini uzun yıllardır tanıyorum. Kenan Işık’ı Çorum Valiliği’nde misafir etmekten mutluluk duydum” dedi.
Vali Başköy, ayrıca Çorum ve kentteki sanatsal etkinlikler hakkında da konuklarına bilgi verdi. 
Kenan Işık ise Çorum’u gelişmiş, değişmiş bir kent olarak bulduğunu belirterek, “Çorum, Türkiye’nin ayrıcalıklı illerinden birisi. Tarihiyle, kültürüyle ön plana çıkan Çorum’da Hattuşa’yı da gezme imkanı buldum. Çorum, uzun yıllardır tiyatrosu olan bir şehir. Bu şehirde tiyatronun olması, özellikli ve farklı bir şehir olduğunu da gösteriyor. Valimizin, yerel idarecilerin de tiyatroya, sanata bakış açısı, sahiplenmesi bizleri memnun ediyor. Tüm yerel idarecilerden ve halkımızdan ricamız tiyatrocuları yalnız bırakmasınlar, tiyatroya sahip çıksınlar” dedi.  
Bu arada; Kurtlar Vadisi dizisinin ‘Zaza Dayısı’ Ali Sürmeli ile ‘Kılıç’ı Atilla Olgaç, İstanbul Devlet Tiyatrosu tarafından sahneye hazırlanan ‘Antıgone’ adlı tiyatro oyunu için Çorum’a geldi.
Sophokles’in yazdığı, Sabahattin Ali’nin çevirisini yaptığı ve Kenan Işık’ın oyunlaştırıp yönettiği |‘Antıgone’ adlı tiyatro oyunu bugün akşam yoğun bir ilgi altında sahnelenirken, bugün de saat 14.00 ve 20.00 olmak üzere iki kez daha izleyici karşısına çıkacak.
Oyunda; Ali Sürmeli, Attila Olgaç, Taies Farzan, Selin Tekman, Suna Selen, Murat Sarı, Barış Bağcı, Tuğçe Şartekin Karasu, Fatma İnan, Tarkan Koç, Eylem Server Ünüvar, Gökhan Yılmaz ve Gökhan Mert Yılmaz rol alıyor.