Çorum bir değerini daha tüm Türkiye ile paylaşacak.

Çorumlu hemşerihimiz Sercan Kaküllü, üç hit parçasını “Cümbüş” adını verdiği maxi single ile müzikseverlerin beğenisine sunuyor.

Yıllardır sanatın her alanında yer alan şarkıcı Sercan, çok yakında piyasaya çıkacak olan ilk maxi single çalışması Cümbüş’ü müzikseverlerin beğenisine sunmaya hazırlıyor. Pop ve pop alaturka tarzlarında üç hit şarkı ile piyasaya hızlı bir giriş yapmaya hazırlanan yetenekli sanatçı, maxi single çalışması hakkında ilk kez konuştu.

İddialı şarkıları ile kısa zamanda Türkiye’de ses getireceğini belirten Sercan, “İnanılmaz bir ekip ile uzun süredir bu projenin hayata geçmesi için gece gündüz çalıştık.

Ekibin en önemli motivasyonu projeye olan inanç ve birlikte olmanın keyfini yaşamaktı, söz ve müziği bana ait olan üç şarkı ile geliyoruz. Cümbüş, Korktum Kendimizden ve Kanadı Kanatlarım ile en kısa zamanda dinleyicilerimiz ile buluşacağız. Her şarkının benim için ayrı bir hikayesi var ve her şarkının dinleyici nezdinde de ayrı bir hikayesi olacağına inanıyorum. Dinleyen herkes bu şarkılarda kendinden bir parça bulacak. Üç hit parçayla dinleyicilerimin hem eğlenirken hem de ağlarken yanında olacağım. “Biz başarısına yürekten inandığımız bir işin altına imza attık.” dedi.

Sercan yetiştiği memleketin insanlarını da unutmayarak, “Buradan memleketimin güzel insanlarına sevgilerimi iletiyorum. Bu duyguları ilk olarak memleketimle paylaşmak ayrı bir mutluluk ve gurur. Her şey buradan başlayacak ve bu enerji tüm Türkiye'ye yayılacak” dedi.