TV 8’de yayınlanan “Yetenek Sizsiniz” Türkiye yarı finalinde Nehir Miray Atıcı jüriyi mest etti!

Yetenek Sizsiniz Türkiye'de aria söyleyerek finale kalan genç yetenek Nehir Miray Atıcı, performansıyla hem jüriyi hem de izleyenleri büyüledi. Yetenek Sizsiniz Türkiye Yarı Finali'nde performansını sergileyen Nehir Miray Atıcı, jüriden tam not aldı.

Nehir Miray Atıcı, yarı finaldeki performansıyla jüri üyeleri Acun Ilıcalı, Ali Taran ve Hülya Avşar'dan toplamda 27 puan aldı.

Ramazan Bayramını Çorum Bahçelievler Mahallesinde yaşayan anneannesi ve dedesi ile geçirmek üzere Çorum’a gelen Nehir Miray Atıcı, Çorum Yaşam Haber Editörü ve Kanal101.TV de yayınlanan “Bunu Konuşalım” program yapımcı ve sunucu olan Duran Atak ile görüştü. Nehir Miray Atıcı ve ailesi, İnegöl ve Bursa'nın yanı sıra anne vatanı Çorum ve tüm Türkiye'de yaşayan Çorumlular ve Amasyalılarında finalde mesajları ile destelerini beklediklerini ifade ettiler.

Baba tarafından aslen Amasya Merzifon ilçesinden olan ve uzun yıllar Bursa’nın İnegöl ilçesinde öğretmenlik yapan Atıcı, TV8'de yayınlanan “Yetenek Sizsiniz” programına İnegöl’den katılmış ve bu yaşına rağmen hiçbir eğitim almadan yarı finalde opera dalında katılarak yarı finalde söylediği aria ile büyük bir başarı göstererek finale kalmıştır.

FİNALE KİMLER KALDI?

Yetenek Sizsiniz Türkiye'de yarı final performanslarının ardından finale yükselen 6 performansı Acun Ilıcalı tarafından açıklandı. Finale kalan isimler ise şöyle:
Nehir Miray Atıcı, Dans Alaturka Grubu, Enes - Emre Yarımbaş, Akhok Halk Oyunları Ekibi, İnegöl Ahıskalılar Derneği Folklor Ekibi, Sergen Şevik - Mert Mengiç.