ÖZEL HABER: HACI ODABAŞ
Yapımcılığını Mehmet Enver Sarıkaya’nın sahibi olduğu Taçlı Yapım'ın üstlendiği ve yönetmenliğini Hakan Eser'in yaptığı 'Leblebi Tozu' adlı komedi filminin çekimleri Çorum'da tüm hızı ile devam ediyor.
'Leblebi Tozu' adlı komedi filmi Çorum'u anlatan görselleriyle ve şivesiyle dikkatleri üzerine çekecek.
Beşiktaş Kültür Merkezi'nde (BKM) "Çok Güzel Hareketler Bunlar" adlı programının ünlü oyuncusu Metin Yıldız'ın başrolünü oynadığı komedi filminde, Yeşilçam'ın ünlü isimleri de yer alıyor. Erdal Cindoruk, Ali Uyandıran, Ümit Acar, İzzet Çivril, Cengiz Okuyucu, Nejdet Kökes, Fulden Akyürek, Hande Alpaslan, Deniz Türkcan ve Ferdi Kurtuldu gibi ünlü isimlerin yer aldığı "Leblebi Tozu" Çorum'un tarihi güzelliklerini ve şivesini de yansıtıyor.
Çorumlu resim öğretmeni Gonca Tetik'in girişimleriyle, ünlü iş adamı Uğur Barlık'ın desteği ve Anitta Otel'in barter sponsorluğunda çekilmeleri devam eden komedi filmi, kısa yoldan zengin olmaya çalışan "Ali" adlı karakterin komik hikayesini beyaz perdeye taşımaya hazırlanıyor.
'Leblebi Tozu'nun Kasım ayında vizyona gireceğini söyleyen yetkililer, filmin vizyona girmesinin ardından milyonlarca kişinin Çorum'la ilgili yanlış önyargısının silineceğini ve şehre büyük bir imaj katkısı sağlayacağını söylediler.