Gülser Kırış’ın şiir dinletisini ve ‘İçimde bir boşluk’ isimli şiir kitabının tanıtımı yapıldı. 
Dün Turgut Özal İş Merkezi Konferans Salonu’nda yapılan etkinliğe Belediye Başkan Yardımcısı Turan Candan, sanat dostları ve şiir severler katıldı. 
Belediye Başkan Yardımcısı Turan Candan’ın açılış konuşması ve kısa bir şiiri seslendirmesi ile başlayan programda Gülser Kırış birbirinden güzel şiirlerini seslendirdi. Belediye Başkan Yardımcısı Turan Candan, yazılan kitabın bir dinletiye dönüştürerek dinleyici ile buluşturulmasının büyük bir cesaret gerektiren iş olduğunu dile getirerek, bu anlamda Gülser Kırış’ı kutladığını söyledi. Kırış’a çıktığı bu yolda başarılar dilediğini ifade eden Candan, yazdığı şiir kitabını büyük bir zevkle okuduğunu ve kendisine başarılar dilediğini vurguladı. Gülser Kırış’ın şiir dinletisi programa katılanlar tarafından büyük alkış aldı. 

GÜLSER KIRIŞ KİMDİR?
14 Şubat 1978 yılında Çorum’da doğdu. İlkokulu Edirne Uzunköprü’de okudu. Ortaokul ve liseyi Çorum’da bitirdi. Eğitimini Ankara Gazi Üniversitesi Biyoloji Eğitim Fakültesi’nde tamamlayan Gülser Kırış, ortaokulda Orhan Veli’nin şiirleri ile tanışarak ve şiire gönlünü kaptırarak, 1992 yılından itibaren şiir yazmaya başladı. 
Yıllardır hayalini kurduğu ilk şiir kitabını Eylül 2012’de eline alan Kırış, son bir buçuk yıllık çalışmasını da derleyerek “İçimde bir Boşluk” adlı kitabında ilk şiiri kitabın adını ve akrostişini taşıyor. Evli ve iki çocuk annesi olan Gülser Kırış, şair ve 10 yıllık sınıf öğretmeni.