Çorum Belediyesi tarafından, 15 Temmuz darbe girişiminin 2. yıldönümünde “15 Temmuz Demokrasi Şehitlerimiz” adlı bir fotoğraf sergisi düzenlendi.

15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü etkinlikleri kapsamında hazırlanan Çorum Belediyesi Sanat Galerisi ve Müzesi’ndeki sergi bugün saat 15.00'da düzenlenen törenle açıldı.

Serginin açılışına Belediye Başkanı Zeki Gül, AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ, İl Emniyet Müdürü Murat Kolcu, Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan, İl Genel Meclisi Başkanı Halil İbrahim Kaya, İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, İl Kültür ve Turizm Müdürü Ömer Arslan, daire müdürleri ve çok sayıda davetli katıldı. 

Açılış öncesi AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ ve Belediye Başkanı Zeki Gül günün anlam ve önemine uygun birer konuşma yaptılar.

Konuşmaların ardından protokol üyeleri ve davetliler, 15 Temmuz gecesi Türkiye genelinde çekilen unutulmaz fotoğraf karelerinin yanı sıra Ankara ve İstanbul’un farklı noktalarında şehit düşen Çorumlular’ın portrelerinin de yer aldığı sergiyi yakından inceledi.