Estetik Bale Sanat ve Etüt Merkezi 7. Yıl Sonu Gösterisi, Çorum Devlet Tiyatrosu salonunda gerçekleşti!
Sahnedeki enerjilerini 7'den 77'ye tüm izleyicisine yansıtan, dansın ve müziğin içine enerjilerini katan çocuklar hem eğlendi, hem eğlendirdi.
Çorum’un sanat eğitiminde çizgisi ve kadrosuyla farkını ortaya koyan Estetik Eğitim, hem eğlenceli, hem eğitici metotlarla çocukları yıl sonu gösterisine hazırlıyor ve  müzikseverlerle buluşturuyor.
Estetik Bale ve Sanat Etüt Merkezi Kurucu Müdürü ve Sanat Yönetmeni Esra Estetik,  kontrolünde hazırlanan bale, modern dans ve müzik gösterisi, ayakta alkışlandı.
Çocukların kaliteli bir hayat çizgisine ulaşarak sosyal yaşamlarına pozitif etkiyi kazandırılması amacıyla organize edilen etkinlik, Çorum Devlet Tiyatrosu Salonu'nda düzenlendi.
Programa Estetik'te eğitim alan öğrenciler, yakınları ile çok sayıda davetli katıldı.
Tam anlamıyla bir sanat gösterisi olarak geçen 7. yıl sonu gösterisinde tüm izleyiciler "Küçük Gelin" adlı tiyatro gösterisi ile duygu dolu anlar yaşadılar. Küçükten büyüğe tüm öğrenciler izleyicilere unutulmaz bir gece yaşattılar.

Esra Estetik, yaz okulu programlarında uzman eğitim kadrosuyla aktivite olsun diye değil, çocukların alacakları eğitimle hem yeteneklerini keşfedecekleri, hem de kaliteli eğlenceli zaman geçirebilecekleri programlarının hazır olduğunu belirtti.