Çorum Fotoğraf Sanatı Derneği (ÇOFSAD) tarafından Kocatepe Kahve Evi'nde düzenlenen foto slayt ve fotoğraf okuma etkinlikleri başladı.

09.01.2018-26.01.2018 tarihleri arasında AHL PARK AVM’de başlayan Temel Fotoğrafçılık Eğitimi, Temel Photoshop Eğitimi ve workshop fotoğraf çekimlerinde eğitmen olarak görev alan Hasan Kahraman, Metin Karadağ ve Ahmet Şahan’a katılımlarından dolayı ÇOFSAD Başkanı Meftun Yerli teşekkür ederek plaket verdi. Daha sonra eğitimlere katılan katılımcılara sertifikaları verildi.

Açılış konuşmasını yapan Dernek Başkanı Meftun Yerli, eğitimlerin insanlara ulaşmayı kolaylaştırdığını ve Çorum’un tanıtımı ile insanları fotoğrafla buluşturmak için ellerinden geleni yaptıklarını, bununla beraber olumlu geri dönüş aldıklarını belirtti.

Fotoğraf sanatçısı Metin Karadağ’ın fotoğraflarından oluşan iki slayt gösterisi katılımcılarla beraber izlenerek karşılıklı fikir alış verişinde bulunuldu.

Meftun Yerli, ÇOFSAD'ın etkinliklerinin hız kesmeden devam ederken Mayıs ayında Mardin Foto Maratonuna katılacaklarını açıkladı.