Çorum Fotoğraf Sanatı Derneği  (ÇOFSAD), bu yıl düzenlemiş olduğu geleneksel  iftar yemeğini,  Şefim Restoran’da verdi.
Dernek yönetimi, dernek üyeleri  ve misafirlerin katıldığı  iftar yemeği mütevazi  bir havada gerçekleşti.
İftar yemeğinde, Basın Sözcüsü Zekiye Çalışkan,  Ramazan ayında yaşanan dayanışmanın tüm ülkede ve şehrimizde devam etmesi temennisinde bulunarak, sağlanan birlik ve beraberlik ortamının sürdürülebilmesi gerektiğini vurguladı.
ÇOFSAD'ın 12-14 Haziran’da gerçekleştirdiği Karadeniz fotoğraf safarisi çerçevesinde düzenlemiş olduğu “En Güzel Karadeniz” temalı fotoğraf yarışmasında dereceye giren 1. Demet Uyar, 2. Hakan Nergisli, 3. Mübeccel Volkan'a ödüllerini Görsel Sanatlar Öğretmeni Altan Özeskici, Fotoğraf Sanatçısı Şükrü Ağbal, Özel İdare Müdürlüğü'nde görevli Meftun Yerli  takdim etti.
Fotoğraf etkinliklerine devam eden ÇOFSAD Yönetimi, “Tokat’ın Harikaları” temalı fotoğraf yarışması için 01.08.2015 tarihli foto safarisini Tokat Merkez, Ballıca Mağarası, Mahpere Hatun Kervansarayı, Kaz Gölü, Sulusaray Antik Kenti, Zile Kalesi ve dönüşte  Amasya gece fotoğraf çekimi olarak  belirtti.

Birlik, beraberlik ve dayanışmanın  hedeflendiği bu etkinlikleri büyük özverilerle gerçekleştirdiklerini dile getiren Basın Sözcüsü Çalışkan, etkinliklerde emeği geçen ve katılımlarını sağlayan herkese teşekkür etti.