Çorumun sanat ve turizm elçisi olma fikrini kendine misyon edinmiş olan Çorum Fotoğraf Sanatı Derneği (ÇOFSAD),fotoğraf etkinliklerine devam ediyor.

Dernek üyeleri, fotoğraf etkinlikleri kapsamında geçtiğimiz hafta sonu Samsun’un Bafra ilçesini, Kızılırmak deltasını ve Nebiyan yaylasını fotoğrafladılar.

Yoğun bir katılımın olduğu fotoğraf gezisinde fotoğraf meraklıları ilk olarak doğa ile iç içe olmanın haz ve mutluluğuyla kahvaltılarını yaptı. Daha sonra Bafra ilçesi ve Kızılırmak deltasını fotoğraflayan fotoğraf meraklıları, gün batımının o eşsiz manzarasını yakalayabilmek adına Nebiyan yaylasına çıktı. Eşsiz doğa içinde sisler altına yürünen kısa bir yolculuğun ardından ulaşılan mekândaki muhteşem gün batımı manzarası fotoğraf karelerine yansıdı.

Düzenlenen fotoğraf gezisiyle ilgili olarak konuşan Çorum Fotoğraf Sanatı Derneği (ÇOFSAD) Başkanı Meftun Yerli, fotoğraf gezilerinin yıl boyunca devam ettiğini söyledi. Gidilen her yerin kendine özgü özellikleriyle hayran bırakan yönleri olduğunu ifade ederek, bundan sonrada fotoğraf gezilerinin süreceğini ifade etti. Yerli, fotoğraf meraklılarını ve fotoğraf dostlarını ÇOFSAD’a beklediklerini de sözlerine ekledi.