Çorum Fotoğraf Kulübü Derneği (ÇFK) Geleneksel hale getirdiği Fotoroad yarışmasının 3.sünü 18 Kasım Pazar günü düzenliyor. Pazar günü saat 11:00 de İnci parktan ( Mehmetçik lisesi yanı – özel hastane civarı) verilecek startla başlayacak olan yarışma yaklaşık 3 saat sürmekte.

1 takımın 2 kişi , 1 araç ve 1 fotoğraf makinası ya da fotoğraf çekebilecek bir cep telefonu ile katılacağı yarışma son derece ilgi görüyor.

ÇFK Başkan Yardımcısı Fatoş Aykaç yaptığı açıklama da yarışmacılara verilecek 20 fotoğraf görevi ve 5 farklı lokasyona ulaşmasını isteyeceklerini belirterek, bu görevleri hızlı ve eksiksiz tamamlayacak olan yarışmacılar arasında yapılacak değerlendirme ile 8 farklı dalda ödül vereceklerini söyledi.

Bu yıl Larton Ana sponsorluğunda düzenlenen yarışmanın diğer sponsorları olan Çorum Belediyesi , Şamlılar Villa , Koldaşlar Giyim Mazağaları ( KGM ) , Paşa İskender ,Şellale Kafe , İntegral Mühendislik , Has Baklava ve Börek Salonuna teşekkür etti.

Farklı fotoğraf görevleri ile yarışmacıların çok keyifli ve güzel bir Pazar geçireceğini belirten Aykaç, ailecek ya da arkadaşları ile Tüm Çorumlu’ları bu keyifli yarışmaya davet etti

Yarışmadan sonra bildirilecek olan bir tarihte düzenlenecek olan kahvaltılı bir programda kazananların açıklanacağı ve ödüllerin verileceği prpgramda 1.2. ve 3.lük ödüllerinin dışında bu yıl en iyi fotoğraf ödülü, ÇFK Özel Ödülü, yarışmacı Özel Ödülü, Sonunculuk Ödülü, En kötü Fotoğraf ödülleri de sahiplerini bulacak.

Yarışmaya katılmak isteyenler 0533 512 27 16 No’lu telefondan bilgi alarak kayıt yaptırabilecekler.