Çorum Belediyesi tarafından her yıl gerçekleştirilen “Kültür Gezileri” kapsamında sürdürülen Çanakkale Gezilerine kayıtlar devam ediyor.

Okulların tatil olması ile başlayan Çorum Belediyesi Kültür Gezileri kapsamında düzenlenen Çanakkale gezilerine kayıtlar aralıksız sürüyor. Ekim ayı içerisinde tamamlanacak olan geziler için vatandaşlardan 15 Temmuz Hürriyet Meydanı’nda bulunan kültür gezileri kayıt bürosuna yaptırmaları istendi.

Kültür Gezileri hakkında bilgiler veren Belediye Başkanı Zeki Gül, Konya gezilerinin Pazar akşamı gidecek olan son araçla ile tamamlanacağını kaydederek, “Çanakkale gezilerimiz ise 28 Ekim tarihine kadar ara vermeden devam edecek. Bu yıl gezilerde 21 bin 175 kişiyi kültür gezilerine götürmüş olacağız” dedi.

Özellikle Çanakkale’nin Türk Milleti için farklı bir yerinin olduğunu dile getiren Başkan Gül, “Yapmış olduğumuz kültür gezilerimiz sayesinde binlerce vatandaşımızı Türkiye’nin farklı yerlerine götürdük ve götürmeye devam ediyoruz. Bu yıl Konya ve Nevşehir Hacı Bektaş gezilerimize ilgi oldukça yoğun oldu. Nevşehir gezimizi 2 bin 25 kişi ile tamamladık. Konya gezimiz ise Pazar akşamı gidecek olan son kafile ile tamamlanmış olacak. Konya’ya toplamda 4 bin 50 vatandaşımızı götürmüş olacağız. Çanakkale gezilerimiz ise 28 Ekim tarihinde yapacağımız son sefer ile tamamlanacak. Çanakkale’ye bu yıl 11 bin 890 vatandaşımızı götürdük. Toplamda 15 bin 100 vatandaşımızı götürmeyi hedefliyoruz. Çanakkale gezilerine kayıtlarımız devam ediyor. Çanakkale gezilerimize katılmak isteyen hemşehrilerimiz 15 Temmuz Hürriyet Meydanı’nda bulunan kültür gezileri kayıt bürosuna müracaat edebilirler” diye konuştu.