Çorumlu Tiyatro Yazarı Mustafa Arıkoğlu, yazmış olduğu “Sakın Diyorum” adlı oyunuyla Altın Palmiye Ödül Töreni'nde“Yılın Tiyatro Oyunu” ödülünü aldı.

Türkiye'nin sinema, müzik ve televizyon alanında en prestijli ödüllerinden olan Altın Palmiye Ödül Töreni'nde “Yılın Tiyatro Oyunu” ödülüne hemşehrimiz Mustafa Arıkoğlu’nun yazmış olduğu “Sakın Diyorum” adlı oyun layık görüldü.

Kadrosunda Yılmaz Morgül, Ahmet Çevik ve Şebnem Schaefer gibi önemli isimleri barındıran oyun ekibiyle birlikte sahneye çıkan Arıkoğlu, ödül töreni sonrasında duygularını sosyal medya hesaplarından paylaşarak, “Bu daha bir başlangıç” dedi.

Swissôtel İstanbul’da düzenlenen ve Beyaz Tv’den canlı yayınlanan 5. Türkiye Altın Palmiye Ödülleri, geçtiğimiz hafta 7 Mayıs Pazartesi akşamı sanat ve basın camiasından ünlü isimlerin buluştuğu görkemli bir törenle sahiplerini buldu.

İnternet sitesi Altınpalmiye.com üzerinden 2 milyon 643 bin 162 oy ile kazananların belli olduğu 5. Türkiye Altın Palmiye Ödülleri'nde dünyaca ünlü sanatçılar Faydee ve Kate Linn de sahne aldı.

Yıldız yağmurunun yaşandığı, Özge Ulusoy'un sunuculuğunda gerçekleşen geceye; Alişan, Seren Serengil, Yaşar İpek, Cengiz Semercioğlu, Nazlı Çelik, Cem Öğretir, Jessica May, Soner Sarıkabadayı, Emre Aydın, Yılmaz Morgül, Ahmet Selçuk İlkan, Şenol İpek, Nihat Altınkaya, Cemal Hünal, İntizar, Burcu Kıratlı, Reyhan Karaca, Fatoş Seğmen, Hatice, Şebnem Schaefer, Ahmet Çevik ve daha birçok ünlü isim katıldı.

ZER 5. ALTIN PALMİYE SİNEMA VE DİZİ ÖDÜLLERİ:

Yılın Tiyatro Oyunu: Sakın Diyorum Sakın / Ahmet Çevik Tiyatrosu

Yılın Sinema Filmi: Ayla

Yılın Komedi Sanatçısı: Ahmet Kural - Murat Cemcir

Yılın Erkek Sinema Oyuncusu: Barış Arduç (Mutluluk Zamanı)

Sosyal Sorumluluk Projesi Özel Ödülü: Kızım ve Ben

Unutulmaz Nostalji Oyuncusu: Cemal Hünal - Issız Adam

Yılın Aksiyon Dizisi: Söz (Star TV)

Yılın Dram Dizisi: Aşk ve Mavi (ATV)

Yılın Kadın Dizi Oyuncusu: Burcu Kıratlı (Aşk ve Mavi)

Yılın Yapımcısı: Mehmet Yiğit Alp - NTC Medya

Yılın Komedi Dizisi: Yeni Gelin (Show TV)

Yılın Erkek Dizi Oyuncusu: Tolga Sarıtaş (Söz)

Yılın Dizi Yönetmeni: Yağız Alp Akaydın (Söz)