AK Parti Çorum Milletvekili, TBMM İdare Amiri Salim Uslu, İskilip’te çıkan yangının yaralarının sarılacağını bildirdi. Uslu, “devletimiz her zaman olduğu gibi vatandaşının yarasını saracaktır” dedi.
Çorum’un İskilip İlçesi’ne yaklaşık 45 km uzaklıkta bulunan Aşağışeyhler Köyü Burunsuz Mahallesi’nde bugün sabah saat 10.00 sularında çıkan yangında 5 ev ve 1 caminin yanmış olduğu haberini üzüntüyle öğrendiğini belirten Uslu,  “Evleri yanan ailelerimiz için Afet Fonu ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından yardım çalışmaları başlatılmıştır” dedi.
Çorum Milletvekili TBMM İdare Amiri Salim Uslu, yangınla ilgili İskilip Kaymakamı Mehmet Yılmaz’ı arayarak bilgiler aldı.
Uslu, bugün İskilip’e bağlı Aşağışeyhler Köyü Burunsuz mahallesinde çıkan yangında evleri yanan 5 ailenin köy okuluna yerleştirileceğini belirtti.
Uslu; “Aşağışeyhler Köyü Burunsuz Mahallesi’nde elektrik kontağından çıktığı sanılan yangında 5 ev ve 1 camimiz yanmıştır. Tek tesellimiz can kaybının olmayışıdır. İskilip Belediyemizin itfaiye ekipleriyle, kepçe gibi araç gereçlerle köyümüze en kısa sürede giderek yangının daha da büyümesine engel olmuşlardır. Yangında evleri yanan ailelerimize destek en kısa zamanda Afet Fonu’ndan ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından yapılacaktır.
Evlerini kaybeden ailelerimize ve köy halkına büyük geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Devletimiz her zaman olduğu gibi vatandaşının yarasını saracaktır” şeklinde açıklamada bulundu.