Konuyla ilgili açıklama yapan Kargı Ülkü Ocakları Başkanı Murat Soruk, "Covid-19 Virüsü salgınının başladığı günden buyana cefakârca çalışan sağlık personelimizin ve gece gündüz virüsün yayılmaması için tedbirler alıp nöbet tutan polislerimizi ziyaret ederek hem teşekkürlerimizi ilettik hem de kandillerini kutlayarak ikramda bulunduk.

Hem polis teşkilatımız hem de sağlık çalışanlarımız iyi ki varsınız. Size ne kadar teşekkür etsek hakkınızı ödeyemeyiz. Virüsün ortaya çıktığı günden buyana bu virüsün ülkemize geç bulaşmasında bulaştıktan sonrada maksimum tedbirlerle bulaşıcılığı minimum seviyede tutulmasının baş mimarı sizlersiniz.

Bu vesile ile vatandaşlarımızdan da sağlık çalışanlarımıza ve polis teşkilatımıza da zorluk çıkarmamaları, yardımcı olmaları ve kurallara uymalarını rica ediyorum. Ziyaretimiz esnasında yaptığımız sohbetlerde vatandaşlarımızın gerektiği kadar bu olayı önemsemediği konusunda bilgi aldık. Unutmayın bütün tedbirler bizim sağlığımız için. Bizim sağlığımız için kendi sağlıklarını riske atan polis teşkilatımız ve sağlık çalışanlarımıza tekrardan teşekkür ediyorum Allah'ım bu mübarek kandil gününün hürmetine sizleri korusun." dedi.

​​​​​​​