Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Kargı İlçe Başkanlığı üyeleri, ilçede bulunan şehitliği ziyaret ederek şehitlerin ruhu, vatanın selameti için dua etti.

Ziyaret sırasında şehitlikte bulunan ve hava koşullarından dolayı yıpranan Türk bayraklarını da yenisiyle değiştiren ülkücüler, şehitliklerin temizliklerini de yaptı.

Şehitlik ziyaretine Ülkü Ocakları Kargı İlçe Başkanı Murat Soruk, ocak yöneticileri ve lise ile üniversite teşkilat başkanları da katıldı.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Kargı Ülkü Ocakları Başkanı Murat Soruk, "18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitlerimizi Anma Günü vesilesiyle, her yıl yaptığımız gibi bu yılda bir gün önceden şehitliklerimiziz ziyaret ederek, hem şehitlerimizin ruhları için dua ediyor, hem de hava şartlarından dolayı yıpranan şehitlerimizin bayraklarını yenileyerek şehitliklerin temizliklerini yapıyoruz. Şehitlerimiz bayrak nöbetinde bizlerde onların izindeyiz. Şehitlerimizin ruhları şad mekanları cennet olsun. Yaşatmak için hainlere gövdelerini siper ederek şahadete koşan tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet dileriz’’ dedi.