Kargı Belediye Başkanı ve AK Parti Kargı Belediye Başkan Adayı Zeki Şen, "aday" sıfatıyla ilk ziyaretini aylardır birlikte mücadele ettiği aday adaylarına ayırdı.

AK Parti Genel Merkezi tarafından 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak yerel seçimler öncesi tekrar aday gösterilen Zeki Şen, çalışmalarına başladı.

Şen, ilk olarak parti teşkilatını ve aday adaylarını ziyaret etti.

Zeki Şen, partiden aday adayı olan Av. Gülhan Demiral, Adem Bülbül, Mustafa Akpınar ve diğer partilileri ziyaret etti. Aday adayı Zübeyir Haksever de Başkan Şen'i makamında ziyaret etti. Ziyaretlere İlçe Başkanı Sacit Özdemir ve İl Genel Meclis Üyesi Mustafa Yıldız da katıldı.

Zeki Şen, aday adayı arkadaşlarına seçim döneminde gösterdikleri yoğun çalışma ve davaya olan katkıları nedeniyle teşekkür ederek, hep birlikte partinin başarısı için çalışacaklarını vurguladı. Aday adaylarının desteğinin devamını talep eden Şen, her zaman istişareye, ortak akla önem vereceklerinin altını çizdi.

Aday adayları ise Belediye Başkan Adayı olarak belirlenen Zeki Şen'e başarılar dileyerek, 31 Mart seçimlerinden başarıyla çıkmak amacıyla davaya hizmet etmeye devam edeceklerini söylediler.

Öte yandan parti binasında İlçe Başkanı Sacit Özdemir'in başkanlığında İlçe Kadın Kolları Başkanı Esra Peker, Gençlik Kolları Başkanı Emre Üstünel, yönetim kurulu üyeleri ve ana kademe teşkilat mensupları, il genel ve belediye meclis üyeleri ile birlikte olağan genişletilmiş ilçe danışma meclisi toplantısı düzenlendi. Toplantıya katılan Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Zeki Şen, tüm partililerle birlik ve beraberlik içinde çalışacaklarının mesajını verdi.

Toplantıda seçim sürecinde yapılacak çalışmalar belirlendi.