İşadamı Selim Aydın Kargı Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıkladı.

Selim Aydın, Ak Parti Çorum İl Başkanlığı’na resmi başvurusunu yaparak Kargı Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıkladı.

Ak Parti Çorum İl Başkanlığı’na müracaatını yaptıktan sonra Ak Parti Kargı İlçe Başkanlığı’nı ziyaret eden Aydın, aday adaylığı hakkında da açıklama yaptı.

Ak Parti Kargı İlçe Başkanı Sacit Özdemir’in de katıldığı aday adaylık açıklamasında Selim Aydın şu ifadelere yer verdi:

"KARGI İÇİN HAYALLERİMİZ VAR"

"Bu davaya gönül vermiş reisimizin sevdalısı olarak Kargı’mız için 'Ben yok biz varız', 'Hepimiz birlikte Kargı'yız', 'Kargı için hayallerimiz var' sloganları ile yola çıktık. Kargı’mızın vefakar insanlarının taleplerine sessiz kalmayarak AK Parti Kargı İlçe Başkanımız Sacit Özdemir'in yanından ve partimizden adaylığımı açıklıyorum. Öncelikle AK Parti'ye gönül vermiş halkımın aday adayıyım. Görev verilir ise tüm siyasi partilere gönül vermiş Kargılı vatandaşlarımızın adayıyım. Rabbim çıkmış olduğum bu yolda ülkemize ilimize ve ilçemize en iyi şekilde hizmet etmeyi bizlere nasip eder inşallah."

SELİM AYDIN KİMDİR?

1960 Kargı doğumlu Selim Aydın, ilk ve orta ve lise öğrenimini Kargı ilçesinde tamamladı. 1980 yılında İstanbul’da ikamet etmeye başladı. 2 yıl özel bir şirkette işletme şefi olarak çalıştı. 1983 ve 1984 yıllarında askerlik görevini yerine getirdikten sonra 1985 yılında kendi işi olan gıda şirketini kurdu. 2013 yılına kadar 27 yıl bu şirketin yönetim kurulu başkanlığını yaptı. 2011 yılında aile şirketi olarak kurduğu inşaat şirketinde yönetim kurulu başkanlığı görevini halen devam ettirmektedir.

Ticari hayatının yanı sıra toplumsal sorumluluk bilinci ile Ak Parti Bağcılar İlçe Teşkilatına üye olarak katıldı ve çeşitli çalışmalarda görev aldı. Kargı’yı temsilen kurulan KARDER’de iki dönem başkan yardımcılığı, iki dönem yönetim kurulu başkanlığı, ve yine KARDER çatısı altında kurulan İstanbul’un çeşitli semtlerinde faaliyet gösteren 34 derneğin KARDER başkanlar kurulu genel başkanlığı görevinde bulundu. 2007 yılı 23. Dönem milletvekilliği genel seçimlerinde Ak Parti’den İstanbul 3. Bölge milletvekili aday adayı oldu.

Doğduğu ve büyüdüğü topraklardan, kültürel değerlerinden kopmadan topluma hizmet bilinci ile toplum gönüllüsü olarak yaptığı çalışmaları sürdürmektedir.

Selim Aydın evli ve 3 çocuk babasıdır.