Kargı'da Sinop yolu üzerinde Uzunyurt Köyü Mevkii’nde hizmete açılan Özlem Kuzu Çevirme Kır Lokantası ilk günden yoğun ilgi gördü.

Özlem Kuzu Çevirme tarafından Kargı-Sinop yolu üzerinde Uzunyurt Mevkii’nde bayramda hizmete açılan ‘Özlem Kuzu Çevirme Kır Lokantası’ ziyaretçilerden yoğun ilgi gördü.

Hizmete açıldığı ilk günde AK Parti Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya, Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen, Ak Parti Kargı İlçe Başkanı Sacit Özdemir, İl Genel Meclis Üyeleri Mustafa Yıldız, Mesut Tuğrel, Kargı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Fevzi Bilgin, dernek başkanları, muhtarları ağırlayan Özlem Kuzu Çevirme Kır Lokantası ziyaretçilerden de tam not aldı.

Ak Parti Çorum Milletvekili Adayı Oğuzhan Kaya, güzel bir tesisi Kargı’ya kazandırdığı için Nevzat Kuzu’ya teşekkür ederek hayırlı kazançlar diledi.

İşletme sahibi Nevzat Kuzu, misafirlerle yakından ilgilendi. İlçe merkezinde bulunan Özlem Kuzu Çevirme’nin lezzeti ile Kargı ormanlarının doğasını buluşturmak istediklerini belirten işletme sahibi Nevzat Kuzu, misafirlerin hem damak zevkine hem de göz zevkine hitap etmek ve insanların sakin huzurlu ve doğal bir ortamda dinlenmelerini amaçladıklarını belirtti.

Özlem Kuzu Çevirme Kır Lokantası 30 bin m2 açık alanda üzerinde, 250 m2 kapalı restoranı bulunan tesiste, kamelyalar, çocuk oyun parkı da bulunuyor.