AK Parti Çorum Milletvekili, TBMM İçişleri Komisyonu Üyesi Oğuzhan Kaya, Kargı'ya doğalgaz sözü verdi.

Ak Parti Kargı Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılış töreninde konuşan Milletvekili Av. Oğuzhan Kaya, “Ak Partimiz belediye başkanımızın da gayretleriyle bire bir takip etmesiyle de bir ile yapılabilecek kadar toplam 960 TOKİ konutu yapıldı. Belediye başkanımız 960 konutu Kargımıza kazandırdı. Yine dönemimizde modern bir mezbahane yaptırdı başkanımız. Biz Kargılı hemşerilerimize her daim her zaman hizmet ediyoruz. Nasip olursa haftaya da bir tane kamyon hibe getireceğiz belediyemize.

Yine takip ediyoruz inşallah belediye başkanımızın ikinci döneminde de Kargımıza doğalgazı getireceğiz. Şu an hat geçen Dodurga ve Oğuzlar'a doğalgaz borularını yıktık başkanımızın ikinci döneminde Kargımızın doğalgazı hazır. Bu bir belediye seçimi. Belediye seçiminde de hükümete yakın olan hükümetten olan merkezi idareden olan partinin adayı hizmet alma imkanı daha fazladır. Bakın 960 konut diyoruz. Bu kadar konutun yapılması belediyemizin Ak Parti belediyesi olması.

Yine Kargımıza bir meslek yüksekokulu açtık. Okulumuzu büyütmek içinde ayrıca elimizden geleni yapacağız.

Cumhurbaşkanımız ne diyor bir grup toplantısında, Ak Partimizin treninden ben aday olamadım, ben bu partide bir yere gelemedim diye inenler geçmişte Ak Partili olmadığı gibi bugün de Ak Partili olmamıştır. Yarın da Ak Partili olmayacaktır. Bu trenden inenler, bir daha bu trene binemeyecekler. Onun için belediye başkanımıza sahip çıkacağız. Kargımızı iktidarın belediyesiyle yönetmeye devam edeceğiz" dedi.