AK Parti Kurucularından 22. Dönem Çorum Milletvekili Ali Yüksel Kavuştu ve beraberindeki heyet Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Başkan Zeki Şen, mazbatasını alıp yeni dönemine başlamasının ardından kendisine hayırlı olsun ziyaretinde bulunan AK Parti Kurucular Kurulu Üyesi ve 22. Dönem Çorum Milletvekili Ali Yüksel Kavuştu ve beraberindeki heyeti makamında ağırladı.

Misafirlerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Zeki Şen, “Güzel bir seçim dönemini geride bıraktık. Tüm vatandaşlarımıza ulaştık. Halkımızın teveccühünü aldık. Bundan sonraki süreçte vatandaşımızın güvenini boşa çıkartmadan çalışmalarımıza devam edeceğiz. Kargı'da hizmet çıtasını daha da yukarı çıkartacağız. Bu dönem Kargı için çok daha başarılı işlerin hayata geçirildiği bir dönem olacak” diye konuştu.

SEÇİMDEN ALNIMIZ AK, BAŞIMIZ DİK ÇIKTIK

AK Parti Kurucular Kurulu Üyesi ve 22. Dönem Çorum Milletvekili Ali Yüksel Kavuştu da yeni dönem için başarılar dileyerek, “31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri’nde gerek Kargı'da gerekse Çorum’da başarılı bir sonuç elde ettik. Zeki Şen Başkanımızın, teşkilatlarımızın ve milletvekillerimizin gayreti ile seçimden alnımız ak, başımız dik bir şekilde çıktık. İnşallah bundan sonrasında da birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaya devam edip, hem Kargı'yı hem de Çorum'u çok güzel hizmetler ile buluşturacağız. Cumhurbaşkanımızın önderliğinde, hükümetimizin destekleri ile önümüzdeki 5 yılı çok daha güzel ve verimli şekilde geçireceğimizden eminim. Başkanımız Zeki Şen'i tebrik ediyor, ikinci döneminin hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

ZEKİ ŞEN'DEN KAVUŞTU'YA ÖZEL TEŞEKKÜR

Nazik ziyaretinden dolayı memnuniyetlerini ileten Başkan Zeki Şen ise “Sayın vekilime ziyaretleri için çok teşekkür ederim, beni onore ettiler. Seçim maratonu boyunca şahsıma verdiği büyük destekten dolayı ve siyasî deneyimleriyle bana bu zorlu süreçte yol gösterdiği için kendisine çok teşekkür ederim" şeklinde konuştu.